Hoşgeldiniz  

ŞOK…ŞOK…ŞOK… MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE 2 DAİRE BAŞKANINA USULSÜZLÜKTEN SORUŞTURMA AÇILDI… GÖREVDEN ALINDILAR!

admin | 17 Ekim 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Zeki Aksoy ve Mezarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Zengin’in haklarındaki iddialar nedeniyle görevden alındıkları bildirildi. Mersin Valiliği, 2 Daire Başkanı hakkında soruşturma izni verirken, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığı öne sürüldü.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne Mersin Valiliğinin 2 Daire Başkanı hakkında aldığı soruşturma izni kararı bomba etkisi yarattı.

Mersin Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Zeki Aksoy ve Mezarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Zengin hakkındaki iddiaların araştırılması için Mersin Valiliğinin soruşturma izni verdiği kaydedildi. Valiliğin bu kararının ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığı iddiası Taş Bina’da bomba etkisi yarattı.  

2 Daire Başkanı hakkındaki iddiaların ardından Mersin Valiliği, harekete geçmiş ve Mersin Valiliği İl İdare Kurulu 6 Eylül’deki toplantısında Aksoy ve Zengin için soruşturma izni vermişti.

Kararın Büyükşehir’e ulaşmasının ardından 2 daire başkanın görevden alındığı öğrenildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ŞOK…ŞOK…ŞOK… MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE 2 DAİRE BAŞKANINA USULSÜZLÜKTEN SORUŞTURMA AÇILDI… GÖREVDEN ALINDILAR! için 2 Yorum

  1. Gecelerin yargıcı dedi ki:

    Mersin Büyükşehir’in ilanlarında yazılanla yapılanlar hiç bir zaman aynı olmadı khk lı çalışan işçilerin promosyonlarını vermediler her şeye para saçıyorlar fakat işçilerin hakkına gelince para yok aldığınız karar hep sizemi yarar sosyal demokrat bozuntuları orası babanızın çiftliği değil imarda ve emlak istimlak, ayrıca destek hizmetlerinde büyük yolsuzluk ve yandaşa verilen ihaleler be kiralanan terler var araştırılsın bunların ipliği pazara çıkacak yakında Aleyna tilkiye milyonlar katacağınıza işçinin emekçinin parasını verin şerefsiz hainler belediyeye terörist doldurdunuz

  2. Yörük ali dedi ki:

    Haksız yere İşten atılan işçilerin ahları tutmaya başlamış Allahın adaleti bu

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle