Hoşgeldiniz  

ŞOKA GEL: CHP’Lİ SEÇER’İN YENİŞEHİR’DE DESTEKLEDİĞİ LİSTE GÖMÜLDÜ, GÜLCAN KIŞ VE İL BAŞKANI KORAL ÖMÜR DELEGE SEÇİLEMEDİ!

admin | 04 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin’de ilçe delege seçimleri bombayla başladı. Yenişehir’de CHP’li Vahap Seçer’in desteklediği mevcut ilçe başkanı Tayar Tahiroğlu’nun en güçlü olduğu düşünülen 2 mahallede yapılan delege seçimlerinde Tahiroğlu destekli mavi liste fark yedi. İş bununla da kalmadı, listedeki delege adayları Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve İl Başkanı Koral Ömür delege seçilemedi.  

CHP’de tabanın istediği değişim çağrıları, Mersin’de partinin en güçlü olduğu Yenişehir’de zirve yaptı. CHP’nin Mersin’de en güçlü olduğu ilçe olan Yenişehir’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e partililerin tepkisi de gün yüzüne çıktı.

Vahap Seçer’in desteklediği mevcut ilçe başkanı Tayar Tahiroğlu’nun en güçlü olduğu düşünülen 2 mahallede yapılan delege seçimlerinde Tahiroğlu destekli mavi liste fark yedi.

Çiftlikköy ve Cumhuriyet Mahallesi sandıklarında muhalif liste olan beyaz liste, Seçer ve Tahiroğlu destekli listeyi sandığa gömdü.

SEÇER’İN ADAMLARI; KIŞ VE ÖMÜR DELEGE SEÇİLEMEDİ! BOMBA İDDİA…

Mavi listenin hezimete uğradığı delege seçimlerinde bir şok da CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve İl Başkanı Koral Ömür cephesinde yaşandı.

Mavi listede delege adayı olarak yer alan Kış ve Ömür de delege seçilemedi.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kontenjanıyla milletvekili listesine girdiği öne sürülen Gülcan Kış’ın ve yine Seçer yanlısı İl Başkanı Koral Ömür’ün de sandığa gömülmesi, yerel seçimler öncesinde partililerin Seçer’e olan güvensizliğine yorumlandı.

İŞTE SANDIĞA GÖMÜLEN SEÇER VE TAHİROĞLU DESTEKLİ O MAVİ LİSTE:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ŞOKA GEL: CHP’Lİ SEÇER’İN YENİŞEHİR’DE DESTEKLEDİĞİ LİSTE GÖMÜLDÜ, GÜLCAN KIŞ VE İL BAŞKANI KORAL ÖMÜR DELEGE SEÇİLEMEDİ! için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Sayın seçerin kıyımcı hak yiyen ekibine tepkidir bu milli iradeye saygı duysunlar

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle