Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİREN AYTUĞ ATICI GÖREVDEN ALINDI!

admin | 04 Temmuz 2023 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Parti genel başkanlığını bırakmayan ve koltuğunu sağlama almak için atamalar yapan Kılıçdaroğlu’ndan yeni hamle geldi. Kılıçdaroğlu, “Aldığımız yenilgi ağır bir yenilgidir. Bunu derhal kabul etmemiz gerekir” sözleriyle kendisini eleştiren CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’yı kendi imzasını taşıyan bir yazıyla görevden aldı.

CHP’deki seçim sonrası kriz devam ediyor. Gelen çağrılara rağmen istifa kapısını kapatan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, parti MYK’sını değiştirmişti. Kılıçdaroğlu, kendisini eleştirenleri de partiden tek tek uzaklaştırıyor. Son kurban, seçimden sonra yaptığı eleştirilerle dikkat çeken parti içi eğitim sorumlusu Aytuğ Atıcı oldu.

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Kılıçdaroğlu imzalı bir yazı ile görevden alındı.

“GÖREVLENDİRMENİZ 3 TEMMUZ İTİBARİYLE SONLANMIŞ BULUNMAKTADIR”

Atıcı’ya ulaşan yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Sayın Hocam. CHP Genel Başkanlığı nezdinde parti içi eğitim sorumlusu sıfatıyla görevlendirmeniz 3 Temmuz 2023 tarihi itibariyle sonlanmış bulunmaktadır.

Yürütmüş olduğunuz görev esnasında yaptığınız çalışmalar ve değerli katkılar için teşekkür eder, bundan böyle de partimiz, ülkemiz ve halkımız yararına sürdüreceğinize inandığım gayretlerinizle başarılar dilerim”

“OYLAR ÇALINMADI, BİZ YENİLDİK”

Atıcı, seçimden hemen sonra yaptığı açıklamalarda, “14 Mayıs ile 28 Mayıs arasında gezdiğim tüm illerde soruyorum: Sizce oylarımız çalındı mı? Evet çalındı.. Peki sizin ilinizde çalındı mı? İnanın bana 3-5 kişi el kaldırıyor. Hayır biz çok güzel koruduk diyorlar.. Bütün iller aynı şeyi söylüyor ve haklılar.

Böyle bir şey empoze edildi insanlara. Hayır kardeşim biz yenildik. Bunu kabul etmezsek, önümüzdeki yerel seçimleri de heba etmiş oluruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle