Hoşgeldiniz  

ŞOK OLAYDA SON DAKİKA: TÜRKİYE’NİN KANINI DONDURAN OLAYLA İLGİLİ 2 MİLLİ EĞİTİM MÜFETTİŞİ GÖREVLENDİRİLDİ

admin | 30 Kasım 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar’da bulunan Hüseyin Özer Merzeci Ortaokulu’nda meydana gelen ve Türkiye’nin kanını donduran cinayet olayıyla ilgili Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi. 2 Eğitim Müfettişinin görevlendirildiği kaydedildi.

Toroslar ilçesindeki Hüseyin Özer Merzeci Ortaokulunda aynı sınıfta eğitim gören kız öğrenciler F.N.Y. ile E.D, henüz bilinmeyen nedenle tuvalette tartıştı. Tartışma esnasında E.D, sınıf arkadaşı F.N.Y’yi tam 5 yerinden bıçaklayarak ölümüne sebep oldu.

Okulda çığlıkların ardından kanlar içindeki F.N.Y’yi kurtarmak için olay yerine 112 ekipleri geldi ancak, Şehir Hastanesine kaldırılan 12 yaşındaki F.N.Y kurtarılamadı.

E.D, olayın ardından Emniyet’e götürüldü.

MERSİN MİLLİ EĞİTİM’DEN AÇIKLAMA: 2 EĞİTİM MÜFETTİŞİ İDARİ SORUŞTURMAYI BAŞLATTI!

Mersin’de yaşanan ve ülke gündemini sarsan olaydan sonra Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Adli soruşturmanın devam ettiği belirtilen açıklamada, Valilik Oluruyla iki Eğitim Müfettişinin idari tahkikat için görevlendirildiği bildirildi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Toroslar İlçesinde bulunan Hüseyin Özer Merzeci Ortaokulu’nda 30 Kasım Çarşamba günü saat 12.15 sıralarında bir kız öğrencinin kız öğrenci tuvaletinde baygın olarak bulunduğunun idareye bildirilmesi üzerine Nöbetçi Müdür Yardımcısı tarafından yapılan kontrolde öğrenci F.Y.’nin kız öğrenci tuvaletinde bıçakla yaralanmış bir şekilde olduğu tespit edilmiştir. Nöbetçi Müdür Yardımcısı tarafından ambulans çağırılarak polise haber verilmiş, öğrenci F.Y. Nöbetçi Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmeni nezaretinde Mersin Şehir Hastanesi’ne götürülmüş, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir.

Olayın sınıf arkadaşları olan F.Y. ile E.D. arasında çıkan tartışma sonucu vuku bulduğu bilgisine ulaşılmıştır. Konuyla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmış olup Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla olayın şüphelisi E.D. gözaltına alınmıştır.

Okulda yaşanan bu olayla ilgili olarak Valilik Oluruyla iki Eğitim Müfettişi görevlendirilmek suretiyle idari tahkikat başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle