Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME… MESKİ DENETÇİSİ MHP’Lİ MUSTAFA GÖKTAŞ’A RAPORU BEĞENMEYEN SEÇER’DEN DAVA!

admin | 27 Mayıs 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ Mayıs ayı Olağan Genel Kurulu’nda Denetim Raporuna CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sert eleştiri geldi.

MESKİ Genel Müdürlüğü Denetçiler Raporunun görüşülmesi maddesinde Denetçi Avukat Mustafa Göktaş’a ağır sözlerle yüklenen CHP’li Vahap Seçer, hazırlanan denetim raporunun yok hükmünde olduğunu savundu.

GÖKTAŞ’A SEÇER’DEN “SİYASİ TETİKÇİ” SUÇLAMASI

CHP’li Seçer, “Bu raporu hazırlayanlar adeta siyasi tetikçilik yapmış. Yok hükmündedir benim için. Kasıtlıdır. Yasaları aşan bir yorumdur” diye konuştu.

CHP’li Meclis Üyesi Muhittin Ertaş, Denetçi Avukat Göktaş’ın MHP İl Yönetiminde yer aldığını söyleyerek, raporun tamamen siyasi olduğunu savundu. CHP’li Meclis Üyesi Ali Dinsever de bu raporun kabul edilmeyeceğini ve oylanmasına bile gerek duyulmadığını söyledi.

ŞOK HABER: GÖKTAŞ’A HEM DAVA HEM SORUŞTURMA

MESKİ denetçisi Avukat Mustafa Göktaş ile de ilgili şok gelişme yaşandı. CHP’li Vahap Seçer MESKİ olarak hazırlanan raporun ardından Göktaş’a dava açtıklarını söyledi.

Seçer ayrıca Avukat Mustafa Göktaş hakkında Mersin Barosu’nun disiplin soruşturması başlattığını Genel Kurul’da açıkladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle