Hoşgeldiniz  

GÜNÜN FLAŞI MHP’Lİ TOPKARA’DAN: “GEÇMİŞ DÖNEM BAŞARISIZ DEĞİL, BİZ HESABI VERMEYE HAZIRIZ!”

admin | 27 Mayıs 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Meclisi’nin kesin hesap görüşmelerine MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’nın sözleri damga vurdu: “Hep geçmiş diyorsunuz. Geçmiş dönem kurucu Büyükşehir’di. Başarısız değildi, yaptığınız hizmetler hala geçmiş dönemde başlatılan hizmetler!”

Mersin Büyükşehir Meclisi’nin Mayıs Ayı 2. Oturumunda MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’nın sözleri büyük ses getirdi.

Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 40. maddesi gereğince hazırlanan 2020 Mali Yılı Mersin Büyükşehir Belediyesi Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konunun görüşülmesi sırasında söz alan MHP’li Topkara, “Burada hep geçmiş dönemi eleştiriyorsunuz, yapamadığınız hizmetlerde hep topu geçmiş döneme atıyorsunuz. 2 senedir hep aynı. Bakın geçmiş dönem Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclisi kurucu meclisti. Kaledran’dan Yenice’ye Büyükşehir kuruldu. İl Özel idare kapandı, belediyeler kapandı. Buraları Büyükşehir yeniden kurdu MESKİ’de de bu aynı oldu” dedi.

Önceki dönem Mersin Büyükşehir yönetim ve meclisini başarılı bulduğunu kaydeden MHP’li Mehmet Topkara, “Ben de geçen dönem bu meclisteydim. Hiç de başarısız görmüyorum geçen dönemi. Yeni bir Büyükşehir kuruyorsunuz, borçlanma tabi ki yapılacak. Bu gelirlerle nasıl kurulacaktı? Bu nedenle borçlanma yapıldı. Bakın bugün bu yönetimin yaptım dediği hizmetlerin hepsi geçmiş dönem başlatıldı. Siz güncellediniz. Bu da çok normal. Aşhane geçen dönem de vardı. Metro projesi geçen dönem de vardı. Yapılan batçıklar geçen dönemden projelendirildi” diye konuştu.

CHP’li Seçer döneminde hizmetsizliğe vurgu yapan MHP’li Topkara şöyle devam etti:

“Dünü bugünü artık boşverelim. Yereldi geneldi, geçmişti dündü diyerek vakit geçiyor. Bakın vakit bitiyor. Sizleri hizmete davet ediyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GÜNÜN FLAŞI MHP’Lİ TOPKARA’DAN: “GEÇMİŞ DÖNEM BAŞARISIZ DEĞİL, BİZ HESABI VERMEYE HAZIRIZ!” için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle