Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME: FIRINLAR İADE ALMAYINCA BAKKALLAR EKMEK ALIMINI AZALTTI! EKMEK KUYRUĞUNU POLİTİK MALZEME YAPAN MHP’Lİ TAT’A DUYURULUR!

admin | 09 Aralık 2021 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de ekmeğin 2,50 TL’ye çıkması vatandaşı Halk Ekmek büfelerine doğru yönlendirirken, Bakkal cephesinden de ekmek satışlarıyla ilgili şok bilgi geldi. Mersin’de fırınlar iade ekmek almayınca bakkalların siparişleri, dolayısıyla satışları da düştü!

MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat, alım gücü düşen vatandaşın artan maliyetler karşısında ekonomisini toplayabilmek için kuyruklara bile girmesini siyasi malzeme yapınca büyük tepki çekti.

Fırın esnafının artan girdi maliyetleri sebebiyle 3 ayda ekmeğe 2 zam birden yapması vatandaşın belini bükerken, MHP’li Tat’ın 3 ay önce 1 TL’ye bakkaldan aldığı ekmeği şimdi 2,50 TL’ye almasını sorgulamadan Belediye ekmeği satan Halk Ekmek büfeleri önündeki kuyruk için belediyenin siyasi propaganda yaptığını iddia etmesi şok yarattı.

ŞOK: FIRINLAR İADE EKMEK ALMAZ OLDU, BAKKALLAR SİPARİŞLERİ DÜŞÜRDÜ!

Ekmeğe yapılan zammın ardından ekmek satış noktaları, bakkal ve marketlerden de şok haber geldi. 2,50 TL’ye satılan ekmeğin satış rakamlarının düştüğünü belirten bakkallar, fırınların da artık iade ekmek almadığını söyledi. Çok sayıda bakkal, iade ekmek olmadığı için siparişlerini azalttıklarını ifade ettiler. Bazı bakkalların müşterilerinin talep ettiği sayıda ekmek getirdiğini ve bunun haricinde ekmek bulundurmadıklarını söylemesi de endişeyle takip edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle