Hoşgeldiniz  

SKANDAL SÜRÜYOR! TARSUS’TA YAŞANAN DAĞITIM REZALETİNDE CHP’Lİ BAŞKAN TOPU VATANDAŞA ATTI!

admin | 04 Mayıs 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediyesi’nin vatandaşa dağıttığı patates-soğan desteğinde yaşanan rezalet boyutundaki görüntülere Tarsus Belediyesi’nden vatandaşa uyarı geldi: “Sizi uyarmayı görev biliriz!”

CHP’li Tarsus Belediyesi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde bölge halkına çuval çuval patates-soğan dağıtımı yapmıştı. Düzensiz yapılan dağıtım nedeniyle izdiham yaşanmış ve Tarsus’ta yaşayan onlarca vatandaş çuvallardan alabilmek için adeta birbirinin üzerine çıkmıştı. Türkiye’ye izlettirilen bu görüntü, büyük tepki çekmişti.

Oluşan görüntülere tepkilerin artması üzerine Tarsus Belediyesi’nden vatandaşa açık açık uyarı geldi. Dağıtımı beceremediklerini kabul edemeyen CHP’li Belediye, topu vatandaşa attı.

BEN BECEREMEDİM” DİYEMEDİ, VATANDAŞA UYARI ÇEKTİ

Belediyeden yapılan açıklamada “Tam Kapanma sürecinde Tarsus Belediyesi ve bağışçıların destekleriyle dağıtılan gıda ve erzak yardımları sırasında, mahallelerimizde oluşan ve oluşabilecek yoğunlukların önüne geçebilmek için siz değerli vatandaşlarımızı uyarmayı görev biliriz” ifadeleri kullanılması tepkileri daha da arttırdı.

VATANDAŞ DA BELEDİYEYİ SUÇLADI: “ŞOV YAPACAĞINA, EVLERE TEK TEK DAĞIT!”

Görüntüleri izleyen vatandaşlar, düzensiz dağıtım nedeniyle rezaletin ortaya çıktığını savunarak, “Şov yapacağız diye bu görüntülere neden oldular. Çok yardım meraklısıysanız tek tek evlere bırakın çuvalları” diyerek Tarsus Belediyesi’ne tepki gösterdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle