Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ TARSUS BELEDİYESİ’NİN PATATES-SOĞAN DAĞITIMI REZALETE DÖNÜŞTÜ… SÖZDE HALKÇI CHP’Lİ BELEDİYE TARAFINDAN VATANDAŞ RESMEN AŞAĞILANDI!

admin | 04 Mayıs 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediyesi’nin patates soğan dağıtımı skandala dönüştü. Kısıtlamada hiçbir önlem alınmadan yapılan dağıtımda ne maske takıldığı ne de sosyal mesafeye uyulduğu görüldü. Dağıtımlar sırasında vatandaşın düşürüldüğü pozisyon ise büyük tepki çekti.

CHP’li Tarsus Belediyesi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde bölge halkına çuval çuval patates-soğan dağıtımı yaptı.

Düzensiz yapılan dağıtım nedeniyle izdiham yaşandı. Tarsus’ta yaşayan onlarca vatandaş çuvallardan alabilmek için adeta birbirinin üzerine çıktı. Türkiye’ye izlettirilen bu görüntü, büyük tepki çekti.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda patates-soğan dağıtımı için hazırlıkların paylaştığını duyurmuştu.

CHP LİDERİ PATATES-SOĞAN DAĞITIMINI YERDEN YERE VURMUŞTU… CHP’Lİ BELEDİYELER DE AYNISINI YAPMAYA BAŞLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerinde patates ve soğan üreticilerinin elinde kalan mahsullerinin alınıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılması talimatının ardından ise bu kez de 13 Nisan tarihinde yaptığı grup toplantısında “Vatandaşa soğan dağıtıyor şimdi patates dağıtıyor. Şu akla bakın, şu mantığa bakın.” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun partisine mensup belediyelerin de patates-soğan dağıtımı yapması ve yaşatılan bu görüntülerin ardından CHP Lideri’nin de ne diyeceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle