Hoşgeldiniz  

SİLİFKE’DE SEÇİM: İYİ PARTİLİ KOCAMAZ, PARTİSİNİN SİLİFKE İLÇE ADAYIYLA VATANDAŞI ZİYARET ETTİ!

admin | 10 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Silifke Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Metin seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’la birlikte ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

İYİ Parti Silifke Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Metin ve İlçe Başkanı Medine İslim seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Son olarak İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM çalışmaları biter bitmez Silifke’ye gelerek, Metin ve İslim’in seçim çalışmaları kapsamında Silifke’de vatandaşlarla buluştu.

Silifke İlçe Başkanı Medine İslim, Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Metin, Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ve Partililerle birlikte Silifke Atatürk Caddesi’ndeki Esnafları ziyaret eden Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti, talep ve şikayetleri yerinde dinledi.

Esnafların hayat pahalılığı ve enflasyon nedeniyle sattıkları mallara sık sık zamlar gelmesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getiren esnaflara İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 31 Mart yerel seçimlerinin iktidara uyarı niteliğinde önem taşıdığını ifade ederek, vatandaşlardan o doğrultuda oy kullanmalarını istedi.   

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle