Hoşgeldiniz  

BOMBA PROTESTO: CHP’Lİ ALİ MAHİR KENDİSİNİ PROTESTO EDEN ALEVİ GRUBA “SARAYIN TROLLERİNİ ATIN” DEDİ, MEZİTLİ ALEVİ DERNEK BAŞKANI DARP EDİLDİ!

admin | 10 Şubat 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de protesto edildi. Başarır; kürsüde konuşmasını yaparken eylem düzenleyen partililere ‘O AK Partinin, sarayın trollerini atın oradan’ demesiyle Başarır’ın ekibi, partililere saldırdı. Eylem düzenleyenlerin arasında Mezitli Alevi Kültür Derneği Başkanı Ferdi Koç ve çok sayıda partilinin de darp edildiği gözlendi.

CHP Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinin çoğunda olduğu gibi Mersin’in özellikle Mezitli ve Tarsus ilçelerinde belirlenen Belediye Başkan Adaylarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bilindiği gibi Mersin’in 13 ilçesinde belediye Başkan adayları Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer’in dahi haberi olmadan ve örgütlere sorulmadan Ali Mahir Başarır tarafından belirlenmişti. 10 Ocak’ta açıklanan ve aradan aylar geçmesine rağmen Mersin’e gelemeyen Başarır, danışmanın eniştesini aday olarak gösterdiği Mezitli’de protesto edildi.

CHP Mezitli İlçe Başkanlığı önünde konuşan Başarır, partililer tarafından ‘Faizci’, ‘Kılıçdaroğlu’nu sen hançerledin’, ‘Yazıklar olsun sana’, ‘Kılıçdaroğlu sizi sırtında taşıdı’, ‘Kılıçdaroğlu’nun sayesinde oradasın’, ‘Hain’, ‘Zıp Zıp Mahir’, ‘Mezitli’den elini çek’ şeklinde yuhalanarak protesto edildi.

Başarır; kürsüde konuşmasını yaparken eylem düzenleyen partililere ‘O AK Partinin, sarayın trollerini atın oradan’ demesiyle Başarır’ın ekibi, partililere saldırdı. Eylem düzenleyenlerin arasında Mezitli Alevi Kültür Derneği Başkanı Ferdi Koç ve çok sayıda partilinin de darp edildiği gözlendi.

Alevilere; ‘AKP’nin trolleri’ diyen Başarır, alandaki vatandaşlardan tepki alırken, partililer tarafından konuşması dakikalarca yuhalandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBA PROTESTO: CHP’Lİ ALİ MAHİR KENDİSİNİ PROTESTO EDEN ALEVİ GRUBA “SARAYIN TROLLERİNİ ATIN” DEDİ, MEZİTLİ ALEVİ DERNEK BAŞKANI DARP EDİLDİ! için 2 Yorum

  1. Yörük ali dedi ki:

    Şaşırmadık Chp mersinde mafyalık yapıyor vatandaşa

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle