Hoşgeldiniz  

SEÇİM ÖNCESİ O KADAR DA DEVRE YAPILMIŞTI! KARDEŞ SEÇER İSTİFA ETTİ!

admin | 12 Ağustos 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kardeşi Ali Seçer, Tarsus Ticaret Borsası Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Tarsus’ta Ticaret Borsasının 2022 yılının Ekim ayındaki genel kurulunda başkan seçilen Ali Seçer, istifa ettiğini duyurdu.  

Yazılı bir açıklama yaparak istifasını duyuran Ali Seçer, “Büyük bir onurla yürüttüğüm Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığını ve üyeliği görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle ayrılıyorum. Tarsus Ticaret Borsası’nda bundan sonraki süreçte Meclis Üyesi olarak görevime devam edeceğim. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca çalışmalarıma destek sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TİCARET BORSASI’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’in görevinden istifa etmesin ardından Tarsus Ticaret Borsası başkanlığına yönetim kurulu üyesi Mustafa Teke getirildi.

BAŞKANLIK İÇİN CHP-MHP MÜCADELESİ YAŞANMIŞTI

Ekim ayındaki genel kurul öncesinde Ticaret Borsası seçimleri siyasilerin müdahalesiyle çok konuşulmuştu.

O dönemin MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in desteklediği adaya karşı CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kardeşi olan Ali Seçer, Ticaret Borsası seçimlerini kazanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle