Hoşgeldiniz  

TARSUS’TA TÜCCARLARIN SEÇİMLERİNE SİYASET ALENEN MÜDAHİL OLDU: CHP’Lİ SEÇER’İN KARDEŞİ ADAY, MHP DE ALENEN KARŞI ADAYI DESTEKLEYECEK! TARSUS YİNE KARIŞIK!

admin | 23 Eylül 2022 | Dünya, Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Ticaret Borsası seçimlerinde 2 isim adaylığını açıkladı. İlk isim CHP’li Vahap Seçer’in kardeşi Ali Seçer. Seçer ailesinin adaylığına karşı MHP de karşısındaki diğer aday Yunus Kara’yı destekleme kararı aldı. MHP’nin açık desteğini Tarsuslu milletvekili Baki Şimşek Kara’yı ziyaret ederek gösterdi.

Tarsus Ticaret Borsası üyeleri, yönetimini ve başkanını seçmek için sandığa gitmeye hazırlanırken, başkan adaylığını ilk açıklayan isim CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kardeşi Ali Seçer olmuştu. Ali Seçer’e Vahap Seçer ve CHP ilçe örgütünün destek verdiği bilinirken, bu kez de karşı hamle MHP’den geldi.

MHP’nin Tarsuslu Milletvekili Baki Şimşek de seçimlere alenen müdahil oldu. MHP’li Şimşek’in CHP’li Vahap Seçer’in kardeşi Ali Seçer’in karşısındaki diğer isim Yunus Kara’yı destekleyeceği sosyal medyadan duyuruldu.

Dün Yunus Kara’yı MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve ilçe yönetimiyle ziyarete giden Baki Şimşek’in burada Yunus Kara’dan borsa seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. MHP’li Baki Şimşek ile birlikte Kara’yı ziyaret eden isimlerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda Kara’yı desteklemek için görüşme yaptıklarını ve Cumhur ittifakı olarak Yunus Kara’ın yanında durduklarını açıkladı.  

İŞTE O PAYLAŞIM:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARSUS’TA TÜCCARLARIN SEÇİMLERİNE SİYASET ALENEN MÜDAHİL OLDU: CHP’Lİ SEÇER’İN KARDEŞİ ADAY, MHP DE ALENEN KARŞI ADAYI DESTEKLEYECEK! TARSUS YİNE KARIŞIK! için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Ne Tarsus ama ? , İl olur inşallah temennimizdir

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle