Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN PRENSLERİNE CHP İÇİNDEN DE TEPKİ GELMEYE BAŞLADI… HAYIRDIR İNŞALLAH

admin | 30 Kasım 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in prensi olan Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan ile Özel Kalem personeli Tolga Gökçeli, gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaratıyor. CHP’lilerin bile rahatsız olduğu ikilinin halen görevde bulunması büyük tepki topluyor.

CHP’li Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü birçok kesimin tepkisini çekerken, CHP’liler bile büyük tepki gösteriyor. Sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getiren birçok kişi, özellikle CHP’li Seçer’in prensi olarak bilinen Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan ile Özel Kalem personeli Tolga Gökçeli’ye serzenişte bulunuyor.

Mobil Haberci’de yer alan habere göre, Özel Kalem Müdürlüğüne girişlerin şifreyle olmasına dikkat çeken vatandaşlar, içerde neler döndüğünü merak ediyor.

Sosyal medya hesabından 2’li ile ilgili paylaşım yapan Ahmet Akın, “Mersin Büyükşehir Belediyesinin genç yöneticileri gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaratıyorlar. CHP tabanının şikayetleri her geçen gün artıyor. Halkla belediye arasındaki irtibatın zayıflamasına neden oluyorlar. Yeni bir anlayışa, yeni yüzlere gereksinim var. Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü sancısı rahatsızlık yaratıyor. Şifreli Özel Kalem Müdürlüğü odası ne demek oluyor? MESKİ’de görevlendirilen kişi dışarıdan özel kalemi mi yönetiyor? Vatandaş Özel Kalem Müdürlüğüne ulaşması saraya ulaşmasından daha zor” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle