Hoşgeldiniz  

SEÇER’İ KOCAMAZ KORKUSU SARDI! SADECE BELEDİYEYİ ELEŞTİRDİ, DAHA “ADAYIM” BİLE DEMEDİ… SEÇER CEPHESİ YUSUF YUSUF OLDU!

admin | 07 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın Cuma günü gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i eleştirmesi yerel seçimler öncesinde Vahap Seçer cephesinde panik yarattı. Yerel seçimlerde Başkanlık için adı geçen ve en güçlü isimlerden olan Burhanettin Kocamaz, daha “Adayım” bile dememişken, bir anda Seçer ve Büyükşehir trolleri tarafından hedefe konunca, kamuoyunda “Seçer’i Kocamaz korkusu şimdiden sardı” yorumlarına neden oldu.

Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde 5 yıllık döneminde hizmetsizliği ve sadece işçi kıyımıyla gündeme gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer cephesinde İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz paniği açığa çıktı.

SEÇER CEPHESİNDEKİ “KOCAMAZ PANİĞİ” AÇIK SEÇİK ORTAYA DÖKÜLDÜ

Geçtiğimiz Cuma günü basın toplantısında konuşan İYİ Partili Kocamaz, yerel seçimlerde aday olup olmayacağına ilişkin bir soruya “Daha adaylık için verdiğim bir karar yok. Tüm aday olmak isteyen arkadaşların başvurularını bekliyoruz. Genel Merkezimizin de bir kişiye söz verdiği bir durum da yok. Anketler ve alan çalışmalarıyla Belediyeyi kazanacak adayı bulup, seçimlere katılacağız” demesine rağmen, Seçer cephesinde “Kocamaz aday olacak” paniği açık seçik ortaya çıktı.

KUMPAS OLMASAYDI 2019’DA “KESİN KAZANACAK ADAY” OLARAK ÖNE ÇIKMIŞTI!

2019 yerel seçimleri öncesinde akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla seçimlere katılması engellenen Burhanettin Kocamaz, o dönemde kazanması en muhtemel isim olarak öne çıkıyordu. 2024 seçimlerinde de Burhanettin Kocamaz için, “Girerse kazanacak en güçlü aday” olarak görüldüğü de Vahap Seçer trollerinin saldırısıyla kanıtlandı.

“SAHİPLERİNE YARANMAK İÇİN BİZE SALDIRIYA GEÇTİLER. BU NE HADSİZLİK, BU NE EDEPSİZLİKTİR!”

Basın toplantısı sonrasında bir anda CHP’li Büyükşehir ve Vahap Seçer trollerinin hedef tahtasına koyduğu Burhanettin Kocamaz, sert bir açıklama yayınlayarak CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e seslendi.

Kocamaz, “Orada, Sayın İl Başkanımız ve ben; katılan herkesi tatmin edecek nitelikte ve daha sonra sorulan sorulara da samimi ve açık yüreklilikle cevap vererek gayet verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya katılım sağlayan herkes mutlu oldu. Salondan memnun ayrıldı. Ancak üzüntü ile belirtmeliyim ki, o toplantıya katılmadıkları halde, Büyükşehirden beslenen bazı Bremen mızıkacıları, bazı troller ve gazetecilik mesleğinin yüz karaları, orada konuşulanları çarpıtarak, Sayın İl Başkanı Mehmet Dutar ile benim konuşmalarımı birbirine karıştırıp, akıllarınca sahiplerine yaranmak, O’na şirin görünmek adına bize karşı saldırıya geçiyor, iftiralar atıyor, hakaretler ediyor! Bu ne utanmazlıktır! Bu ne saygısızlıktır! Bu ne hadsizliktir! Bu ne edepsizliktir!” dedi.

“HODRİ MEYDAN! İFTİRA ATMAK YERİNE VARSA BELGELERİ SAVCILIĞA GİTSİNLER! BUNDAN ÇEKİNEN NAMERTTİR!”

20 yıl Tarsus Belediye Başkanlığı ve 5 yıl Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerindeyken hakkında tek bir leke dahi çıkmadığını ifade eden Burhanettin Kocamaz,  “Çamur at izi kalsın mantığıyla bir yere varamazsınız! İnsanların şeref ve haysiyeti ile oynayamazsınız! İftira atanlar, söylediklerini ispat etmekle yükümlüdür! İftira atıp, ispat edemeyenler de dünyanın en aşağılık ve en şerefsiz mahlûklarıdır. Hodri meydan. Kimin elinde, ne gibi bir belge varsa hiç çekinmesin, gidip şikayetini Devletimizin Cumhuriyet Savcısına yapsın! Bundan çekinen, rahatsızlık duyan da namerttir!” diye konuştu.

KOCAMAZ, CHP’Lİ SEÇER’E SESLENDİ: “YEMLERİNİN KESİLMESİNDEN KORKUYORLAR AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!”

Vahap Seçer’e de seslenen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz şöyle devam etti:

“Sayın Seçer’e tavsiyemdir; yazdıkları yazılar ve yaptıkları paylaşımlarla nereden yönlendirildiği, kim için yazdıkları belli, taşıdıkları kin ve nefret duyguları ile kendilerini ele veren, kapısında beslediği ve durup dururken bize saldıran bu gözü dönmüş beslemelerine mukayyet olsun! Siyasetçi iftira ve hakaret içermediği sürece eleştirilere açık olmalı! Ancak buradan da anlaşılacağı üzere seçim yaklaşınca, korku bacayı sarmış! Belli ki, yemlerinin kesilmesinden korkuyorlar! Ama korkunun da ecele bir faydası yok!”

“DAHA BEN ADAYIM DEMEDİM! BU KADAR KORKMANIZA GEREK YOK!”

Yerel seçim adaylığı konusunda da konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “O toplantıda ben İYİ Parti’mizin yerel seçimle ilgili izleyeceği yol haritasını anlattım. Ve gönlünde Mersin’e hizmet aşkı taşıyan, vizyonu ve belli bir misyonu olan, halkın takdir ettiği, temsil kabiliyeti ve toplumda karşılığı olan herkesi İYİ Parti’de siyaset yapmaya ve aday adayı olmaya davet ettim. Orada ayrıca adayın nasıl belirleneceğini, bu konuda herhangi bir şahısla ilgili olarak önceden verilmiş peşin bir hüküm ve herhangi bir kararın olmadığını ifade ettim! Yine ben orada, şu anda Mersin Halkının seçtiği bir vekil olarak Mecliste sorumluluklarımı yerine getirmeye çalıştığımı ifade ettim! Sorulan sorular üzerine, İYİ Parti’nin seçime tek başına gireceğini, daha sonra bir seçim işbirliği olup, olamayacağına Partimizin yetkili kurullarının karar vereceğini, şahsımla ilgili verilmiş bir karar olmadığını ifade ettim. Netice de adaylarımızı yapılacak anketler, alan araştırmaları ve Teşkilatlarımızla yapılacak istişareler sonucunda Genel Merkezimiz belirleyeceğine göre bu kadar korkmalarına da gerek yok! Dolayısıyla, ‘Ben adayım’ demediğim halde, bu ifadelerim, bu Büyükşehir beslemelerini neden rahatsız etti, anlamış da değilim!” şeklinde konuştu.

“MERSİN’DE YAŞAYANLAR ARASINA NİFAK SOKARAK, BU KENTE EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPMIŞ OLUYORLAR!”

İYİ Partili Kocamaz açıklamasını şöyle tamamladı:

“Kim ne konuşursa konuşsun biz işimize bakacağız. Sizlere verdiğimiz söz üzerine, sizlerin haklarını da her platformda savunacak, Mersin’imize sahip çıkacağız. Mersin hepimizin. Mersin’de yaşayan insanlar arasına nifak sokarak, ayrıştırmaya çalışanlar, bu kente en büyük kötülüğü yapmış olurlar!

Unutmayalım ki, bir olursak çok, ayrışırsak yok oluruz! Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve Mersin’i hep birlikte ve topyekun ayağa kaldıracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle