Hoşgeldiniz  

SEÇER, TAM 1 MİLYAR 690 MİLYON TL BORÇLANMA YETKİSİ İSTİYOR… ONAY ALABİLMEK İÇİN DE ARAYA EYT’LİLERİ SIKIŞTIRDI! YERSEN…

admin | 08 Mayıs 2023 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yarınki meclis oturumunda yine borçlanma yetkisi isteyecek. Cumhur ittifakının borçlanma onayı vermesi için de Seçer bu kez araya EYT’den emekli olan ve Büyükşehir’den hala tazminatlarını alamayan işçileri araya sıkıştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı 1. Olağan Toplantısı, yarın sabah MBB Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek. Gündemdeki en hararetli görüşmenin yine CHP’li Seçer’in meclisten borçlanma yetkisi isteyeceği maddenin olması bekleniyor.    

TAM 1 MİLYAR 690 MİLYON TL BORÇLANMA İSTEYECEK!

CHP’li Seçer yol yapım, köprü, katlı kavşak, üst yapı hizmetleri, çevre ve park bahçe hizmetleri yapabilmek için meclisten 1 Milyar 690 Milyon TL borçlanma onayını meclisten isteyecek.

Cumhur ittifakının borçlanma onayına karşı gösterdiği direnci kırmak için de Seçer’in bu sefer EYT mağdurlarını araya sıkıştırması dikkat çekti. CHP’li yönetim, yatırımların yanı sıra EYT kapsamında emekli olan personele ödemesi gereken kıdem tazminatları için de bu borçlanmaya ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

SEÇİMLERE 10 AY KALA YAKLAŞIK 1 MİLYAR 700 MİLYON’LUK BORÇLANMA TALEBİ!

CHP’li Vahap Seçer’in yerel seçimlere 10 ay kala istediği bu borçlanma talebinin, çoğunluğu Cumhur ittifakında olan meclis üyeleri tarafından onay alıp, almayacağı da merakla beklenmeye başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle