Hoşgeldiniz  

SEÇER-DEM KİRLİ İTTİFAKI KALDIĞI YERDEN: 2019’DAN KALAN İŞÇİLERİN KIYIMI BAŞLADI, MOBBİNGLER ARTTI!

admin | 03 Nisan 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2019 yılında göreve seçilen ve 2024 seçimlerinde yine Büyükşehir koltuğunu kazanan CHP’li Vahap Seçer’in milliyetçi/muhafazakar işçiler üzerindeki kıyım ve mobbing baskısı kaldığı yerden devam ediyor. İlk etapta daha seçimin hemen ertesi günü önceki dönemden kalan 8 işçinin çıkışını veren Seçer yönetimi, onlarca işçiyi de sürgüne yolladı.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Göreve geldiği 2019 yılında ittifak yaptığı o dönemki adı HDP olan DEM kadrolarına yer açmak için 2024 seçimlerine kadar 4 bin 500’ü aşkın önceki dönemde işbaşı yapan milliyetçi/muhafazakar işçiyi haksız ve hukuksuz şekilde işlerinden eden CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ikinci dönem seçimlerini kazanır kazanmaz, 2014-2019 dönemi arasında iş başı yapan işçileri kaldığı yerden çıkartmaya devam ediyor.

KIYIMA KALDIĞI YERDEN DEVAM…

2014-2019 yılları arasında işbaşı yapan milliyetçi kökenli işçilerin çoğu HDP kadrolar için işlerinden edilmişti. Pandemi döneminde işten çıkış yasağı gelmesi ve işçi kıyımını soruşturan müfettişlerin yoğunlaşması nedeniyle çıkışları durduran CHP’li Seçer, yeni dönemde kıyıma kaldığı yerden hem de seçimlerin hemen ertesi günü sürdürdü.

İLK ETAPTA 8 İŞÇİNİN 1 NİSAN’DA İŞ AKDİ SONLANDIRILDI… BÜRO PERSONELLERİ TARIMSAL HİZMETLER VE PARK BAHÇELER’E SÜRÜLDÜ!

İlk etapta 8 işçinin çıkışını veren CHP’li Vahap Seçer yönetimi bununla da kalmadı, onlarca işçiyi de sürgüne yollayarak mobbinge başladı. Önceki dönemde iş başı yapan büro personellerini tarımsal hizmetler ve park bahçeler yollayan Seçer yönetimi, büro personellerini sahaya sürerek istifaya zorluyor.

İYİ PARTİLİ ŞAHİN DUYURMUŞTU: “SEÇER EKİBİ İŞÇİYİ ‘1 NİSAN’DA ÇIKACAKSINIZ’ DİYE TEHDİT EDİYOR!”

Yerel seçimlere kısa bir süre kala 2014-2019 yılları arasında işe alınan işçilerin çıkarılması için talimat geldiğini ve işçilere yerel seçimlerde baskı kurulduğunu açıklayan İYİ Parti Aydıncık Belediye Başkan Adayı İrfan Şahin, konuyu gündeme taşımıştı.

1 Nisan itibariyle çıkış verileceği şeklinde işçilerin tehdit edildiğini söyleyen Şahin’in dedikleri bu son çıkarımlarla ve işçilere başlayan mobbingle de gözler önüne serildi.

KİRLİ İTTİFAK GEREĞİ DEM’E YENİ DÖNEM İÇİN 2 BİN 500 DAHA KADRO VERDİ!

Büyükşehir koltuğunu korumak için terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile açık açık ittifak yapan CHP’li Vahap Seçer, ittifak anlaşmasında DEM Parti’ye ilk etapta 2 bin 500 kadro sözü vermişti.

Milliyetçilerden adeta intikam almayı sürdüren Seçer’in Büyükşehir kadrolarını tamamen DEM Parti’ye teslim etmek için kalan işçileri de temizlemeyi kafasına koyduğu son hamleyle kanılanmış oldu.    

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle