Hoşgeldiniz  

SAYGISIZLIKTA ZİRVE! CHP’Lİ SEÇER TÜM MECLİS ÜYELERİNE ŞARAP HEDİYE ETTİ!

admin | 30 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yılbaşı promosyonu şok yarattı. Başta Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda bürokrat ve iş adamına gönderilen yılbaşı paketinden çıkan şarap, büyük tepki çekti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, koronalı günlerde yılbaşı promosyonunu şarap olarak seçti. Başta Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda bürokrat ve iş adamına yollanan yılbaşı promosyonundan çıkanlar tepki çekti.

Şarap ve çerez gönderen CHP’li Seçer, yılbaşı kartı eklemeyi de ihmal etmedi. Alkol kullanmayan AK Partili Meclis üyeleri de gelen promosyona tepki gösterdi.

Korona virüs salgını nedeniyle evlere kapanan vatandaşların buruk ve endişeli bir yılbaşı gecesi yaşayacağına dikkat çeken bazı meclis üyeleri, “Para yok diyor, dünyanın parasına şarap alıyor. Alkol kullanımına karşı olan meclis üyelerine Vahap Seçer bu hediyesiyle ne demek istiyor? Her şeyi geçtik, keşke buna harcayacağı parayı hijyen seti yapsaydı da sadece meclis üyelerine değil tüm vatandaşlarımıza hediye etseydi. Daha saygılı ve anlamlı bir hediye olurdu” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle