Hoşgeldiniz  

SAĞLIK BAKANI AÇIKLADI: MERSİN’E 590 YARALIYI SEVK ETTİK!

admin | 07 Şubat 2023 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’daki Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da yaralılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Hatay’daki yaralı depremzedelerin ağırlıklı olarak tedavi için Mersin Şehir Hastanesi’ne gönderildiğini söyledi.

Koca, “Deprem bölgesinde 78 adet acil müdahale ünitesi ve ağır iklim çadırı kurduk. İskenderun’dan yaralılarımızı kara ambulanslarımızla ağırlıklı olarak Mersin Şehir Hastanesine naklettik. Dün gece de 98 yaralımız Milli Savunma Bakanlığımızın İskenderun gemisi ile Mersin’e ulaştırıldı. Mersin Şehir Hastanemizde 170’’i yoğun bakımda olmak üzere toplam 590 yaralımız tedavi altında.

Hatay’daki yaralılarımızı ise Adana Şehir Hastanesine ve bölgedeki hastanelere naklettik. Şu an Adana Şehir Hastanemizde 220’si yoğun bakımda olmak üzere, toplam 600 yaralımızın tedavisine devam ediliyor. Ayrıca Reyhanlı, Dörtyol, Samandağ, Yayladağı, Kırıkhan hastanelerimiz yaralılarımıza hizmet veriyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle