Hoşgeldiniz  

ÖN SEÇİM OLAYI CHP’DE “BABALARI” ADAYLIK İÇİN TOPA SOKTU: BAŞARIR VE SAĞLAR’DAN ATAK…

admin | 23 Kasım 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de koltuğu sallantıda olan Vahap Seçer’in yerine Mersin tabanında etkili 2 isim açık açık çalışmaya başladı. Eski Bakan Fikri Sağlar ve TBMM Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Merkezin ön seçimin önünü açmasıyla sahaya ineceğinin sinyalini çaktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in örgüt denetiminde ön seçimin önünü açması, CHP Mersin İl Örgütünde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e muhalif kesimi hareketlendirdi.

Çok sayıda isim ön seçim için çalışmaya başlarken, Mersin örgüt ve tabanında önemli 2 ismin de ön seçim olduğu takdirde sahaya ineceği mesajı vermesi, CHP Mersin’de büyük ses getirdi.

ALİ MAHİR BAŞARIR: “ÖN SEÇİMDEN KESİN ÇIKARIM!” FLAŞ İDDİA…

CHP 38. Kurultayında öne çıkan isimlerden olan TBMM Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan seçilen Özgür Özel’e verdiği mücadeleyle hafızalara kazındı.

Genel Merkez desteğini de arkasına alan CHP’li Ali Mahir Başarır’ın ön seçim yapılması durumunda Büyükşehir Belediyesine aday olacağı iddia edildi.  

Mersin örgüt ve üyeleriyle olan ilişkisinin de iyi olduğunu belirten Başarır, ön seçimden rahat çıkacağını yakın çevresine söylemeye bile başladı.

FİKRİ SAĞLAR, ÖZGÜR ÖZEL’LE BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜ

CHP eski Mersin Milletvekili ve eski Kültür Vakanı Fikri Sağlar da ön seçim yapıldığı takdirde Büyükşehir adaylığı için sahaya inecek.

Bugün Genel Başkan Özgür Özel’le Genel Merkez’de baş başa görüşen Fikri Sağlar, bu talebini de genel başkana iletti.

Mersin örgüt ve tabanında ağırlığını koruyan Sağlar’a da eski milletvekilleri ve il/ilçe başkanlarından destek geldiği hatta ön seçim için şimdiden çalışmalara bile başladıkları da sızan bilgiler arasında.   

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÖN SEÇİM OLAYI CHP’DE “BABALARI” ADAYLIK İÇİN TOPA SOKTU: BAŞARIR VE SAĞLAR’DAN ATAK… için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Açık artırma mersin Büyükşehir işten anlayan liyakatli kıyımcı olmayan ekipler gerekli mersine

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle