Hoşgeldiniz  

OF Kİ NE OF: TARSUS BELEDİYESİ’NİN SORUMSUZLUĞU PAHALIYA PATLADI, YATIRIMCILAR YAT LİMANI PROJESİNDEN ÇEKİLDİ!

admin | 13 Kasım 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın ballandıra ballandıra anlattığı Tarsus Yat Limanı Projesinde bomba gelişme yaşandı. Proje Koordinatörü Umut Çakırhan, 100 Milyon Dolarlık projeden belediyenin sorumluluklarını yerine getirmemesinden dolayı projeden çekildiklerini açıkladı. Çakırhan, “Yerel seçimlerden sonra doğabilecek farklı bir durum olursa Tarsus’a yeni Turizm Yatırımları konusunu tekrar değerlendirebiliriz” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesi yeni bir skandalla yine gündemde. Tarsus’u turizm sektöründe bir üst lige çıkaracak ve tam 100 Milyon Dolarlık yatırım olan Yat Limanı Projesinin yatırımcıları projeden çekildiğini duyurdu.

Proje ortakları adına açıklama yapan Koordinatör Arel Umut Çakırhan belediyenin sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle projeden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

Çakırhan, “Yapılması planlanan Tarsus Yat Limanı projesi, bizden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı sekteye uğramış durumdadır. Bundan üzüntü duymaktayız. İlgisizlik ile iletişim problemlerinden ve Belediyenin sorumluluklarını yerine getirememesinden kaynaklı bu aksiliklerin düzelebileceğine olan inancımız kalmamıştır. Tarsus’un bir üst lige çıkmasını sağlayacak olan 100 Milyon dolarlık bu proje için ortaklarımız; zaman ve maddi kayıplar yaşamıştır. Bunlardan daha önemlisi ise Tarsus halkının bu projeden kaynaklı birçok sosyal kültürel ve ekonomik menfaatleri sağlayamayacak olmasıdır dedi.

BOMBA ESAS BURADA: YÖNETİM DEĞİŞİRSE YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK!

Tarafların bu noktadan sonra daha da fazla yıpranmaması için projeden çekilme kararı aldıklarını kaydeden Arel Umut Çakırhan, “Yerel seçimlerden sonra doğabilecek farklı bir durum olursa Tarsus’a yeni Turizm Yatırımları konusunu tekrar değerlendirebiliriz” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle