Hoşgeldiniz  

NİYETE GEL, NİYETE… SEÇER, CHP’Lİ ÖZYİĞİT VEYA TARHAN’DAN EN AZ BİRİNİ “KADIN ADAY OLSUN” BAHANESİYLE YEMEK İÇİN HAREKETE GEÇECEĞİNİ AÇIKLADI!

admin | 02 Ekim 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir türlü yıldızının barışmadığı CHP’li Belediye Başkanları Neşet Tarhan ve Abdullah Özyiğit’i aday göstermemek için çalışacağını bugün söyledikleriyle açık açık belli etti. Üstelik Seçer, bunu da “Mezitli veya Yenişehir ilçelerinden birisinde kadın aday olsun” bahanesiyle yapacağını kamuoyuna çekinmeden duyurdu.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Kadın Adayları Desteleme Derneği’nin ‘Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi’ kapsamında hayata geçirdiği ‘Siyaset Okulu’nun Mersin programına katıldı.

“KADIN ADAY İSTİYORUM” DİYE YENİŞEHİR VEYA MEZİTLİ’DEN BİRİNİ YİYECEK!

Burada konuşan CHP’li Vahap Seçer, yıldızının bir türlü barışmadığı ve son il kongresinde iyice ortaya çıkan CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve yine partilisi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in aday olmaması için çalışacağını net bir şekilde ima etti.

Yaklaşan yerel seçimlerde Mersin’de kadın belediye başkanlarının aday olmasını arzuladığını ve adaylara da her türlü desteği vereceğini vurgulayan Seçer, “Mersin’de net kazanacağımız ilçelerden birinde en az bir kadın belediye başkan adayımızın olması kanaatimi sunacağım” dedi. Seçer, Mersin’de hem belediye başkanlığında hem de meclis üyesi seçimlerinde kadın aday ağırlıklı bir listeyle seçmenlerin karşısına çıkacaklarını belirtti.

“YENİŞEHİR VE MEZİTLİ’DE CHP’Lİ ADAY ZATEN KAZANIYOR!”

Seçer şöyle konuştu:

“6 ay sonraki seçimlerde partim, büyükşehir belediye başkan adayı olarak beni gösterirse adayınız olarak yine çıkacağım meydanlarda konuşacağım. Doğal olarak da 13 ilçe belediye başkan adayı belirlenirken Mersin’de net kazanacağımız ilçelerden birinde en az bir kadın belediye başkan adayımızın olması kanaatimi sunacağım. Burada Yenişehir ve Mezitli de aynı şekilde, CHP’li olması yetiyor. Başka yere oy vermiyor seçmenler” dedi.

Seçer, Mersin’de hem belediye başkanlığında hem de Meclis üyesi seçimlerinde kadın aday ağırlıklı bir aday listeyle seçmenlerin karşısına çıkacaklarını belirtti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

NİYETE GEL, NİYETE… SEÇER, CHP’Lİ ÖZYİĞİT VEYA TARHAN’DAN EN AZ BİRİNİ “KADIN ADAY OLSUN” BAHANESİYLE YEMEK İÇİN HAREKETE GEÇECEĞİNİ AÇIKLADI! için 1 yorum

  1. Yörük Ali dedi ki:

    Çok istiyorsa Büyükşehir de daire başkanlığı versin kadınlara sayın seçer başkan

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle