Hoşgeldiniz  

MÜLAKAT SKANDALININ BABASI CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GELDİ… YÜKSEK PUANLILARI MÜLAKATLA ELEDİLER!

admin | 30 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mülakat mağdurları yaratılmasından Hükümeti sorumlu tutmasının ardından aynı skandalın CHP’li Büyükşehir’de yaşandığı ortaya çıktı!

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı unvan değişikliği sınavında mülakat skandalı yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mülakat mağdurlarıyla ilgili açıklamalarda bulunduğu sırada CHP’li Mersin Büyükşehir’in aynı yöntemle “kendisinden olmayan” yazılı sınavda başarılı olmuş kişilerin puanları mülakatla düşürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin’de yayın yapan Turkuaz Gazetesi’nde yer alan habere göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi memurlar için unvan değişikliği sınavı açtı. Sınava açılan kadronun yarısı kadar müracaat yapıldı. Yazılı sınav, ilgili bakanlık olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapıldı.

Yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasını müteakip Mersin Büyükşehir Belediyesi Mülakat Komisyonu kurarak yazılı sınavda başarılı olanlara mülakat sınavı yaptı. Yapılan mülakat sonucunda yazılı sınavda en yüksek puan alanlar fazlasıyla boş kadro olmasına rağmen komisyon tarafından düşük puan verilerek elendiler.

Her fırsatta iktidara geldiğinde mülakatı kaldıracağını adil olacağını birilerinin hakkını birilerine yedirmeyeceğini savunan Kılıçdaroğlu’nun sözü Mersin’de bir kez daha yerde kaldı. Sonuçta Mersin Büyükşehir Belediyesinde olan, gece gündüz çalışıp yazılı sınavda yüksek puan alan ama mülakatta elenen liyakatli personele oldu.

Kaynak: Turkuaz Gazetesi

İŞTE MÜLAKATLA ELEDİKLERİ O LİSTE:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MÜLAKAT SKANDALININ BABASI CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GELDİ… YÜKSEK PUANLILARI MÜLAKATLA ELEDİLER! için 1 yorum

  1. Yörük Ali dedi ki:

    Değişen birşey yok 2022 de de 90 puan alanları elediler 60 puan alanları sınavdan geçirdi mülakat komisyonu

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle