Hoşgeldiniz  

ELVAN ORTAYA ÇIKTI… HEM DE MERSİN’DE! HAYROLSUN…

admin | 30 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hazine ve Maliye Bakanlığından affını isteyen Lütfi Elvan, görevden ayrıldıktan sonra ilk kez ortaya çıktı. AK Parti Mersin Teşkilatını dün ziyaret eden Elvan, Vali Su ve Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti. Lütfi Elvan bugün de Silifke’ye gitti.

Görevden affını isteyen eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Bakanlık görevinden ayrıldıktan sonra ortalarda görünmemişti. Uzun bir sessizliğin ardından Mersin’de ortaya çıkan Elvan, AK Parti’nin İl Teşkilatını ziyaret ettikten sonra Tarsus’a geçerek vatandaşlarla ve teşkilatla buluştu.

Kurumları da ziyaret eden eski Bakan Elvan, Vali Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’la da bir araya geldi. Cumhur ittifakı Belediyelerini de unutmayan Elvan, Toroslar ve Erdemli Belediye Başkanlarını da ziyaret etti.

Erdemli’de de vatandaşlarla buluşan Elvan bugün de Silifke’de bir dizi temaslarda bulundu. Konuşmalarında Mersin Milletvekili ve Bakan olduğu dönemlerde verilen destek için teşekkür eden Lütfi Elvan, “Allah sizlerden razı olsun. Neyi başarmışsak, bundan sonra da neyi başaracaksak sizinle birlikte yaptık ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Bizler sadece vesileyiz, ama sizlerin desteği ile sizlerin birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeniz bizlere daha da güç vermiştir. Sizler için ne yapılsa azdır diye düşünüyorum. Siz değerli kardeşlerim vatanı için, milleti için Ay Yıldızlı Al Bayrağı için her şeyini feda edecek olan kardeşlerimizsiniz. Biz sizlerin değerini biliyoruz. Buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

KULİSLER ÇALKALANDI: 3 SENARYO ÖNE ÇIKTI!

Elvan’ın Mersin ve ilçelerine çıkartma yapması siyasi kulislerde de yankılandı. Elvan’ın yaklaşan genel seçimler için yeniden aday olacağının sinyalini verdiğini ifade eden kaynaklar, yeni bir siyasi yol haritasının da eski Bakanın gündeminde olduğunu öne sürdü.

Elvan’ın DEVA Partisi ile görüşme halinde olduğu öne sürülürken, AK Parti’nin de Lütfi Elvan’a 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Mersin Büyüğkşehir adaylığı için çalışmaya başlamasını istediği de kulislere bomba gibi düştü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ELVAN ORTAYA ÇIKTI… HEM DE MERSİN’DE! HAYROLSUN… için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Erdemlilerin Lütfi abisi

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle