Hoşgeldiniz  

MÜFETTİŞLER, CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’DEN PERSONEL İMZA DEFTERLERİNİ TEK TEK İSTEDİ! HEM DE ACİL” KODUYLA!

admin | 26 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mülkiye Müfettişleri tarafından CHP’li yönetimin önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr işçilere yönelik gerçekleştirdiği mobbing iddiaları detaylı bir şekilde incelenmeye devam ediyor.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Vahap Seçer yönetiminin mevzuata aykırı uygulamalarının yanı sıra önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr işçilere uyguladığı mobbing İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Mülkiye Müfettişleri tarafından değerlendirmeye devam ediyor.

Son olarak Mülkiye Müfettişlerinin 29 Ekim 2020 tarihinden bugüne kadar olan personelin imza defterlerinin fotokopisini istettiği öğrenildi. CHP’li yönetimin KHK’li işçileri işten çıkarmak için sürekli işe gelmediğine yönelik uyduma tutanak tuttuğu iddia ediliyordu.

Müfettişlerin de CHP’li yönetimin işçilere yönelik bu iddialarının doğruluğunu araştırdığı ve personelin mesaiye başlarken imzaladığı imza defterlerinin fotokopilerini “hızlı bir biçimde” tüm birimlerden istediği kaydedildi.

Tüm defterlerin de fotokopilerinin toplanmasının bugün tamamlandığı ve müfettişlere gönderildiği sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle