Hoşgeldiniz  

MTSO BAŞKANI KIZILTAN DA KORONA’YA YAKALANDI: “SEVENLERİMİN DESTEĞİYLE BU VİRÜSÜ YENECEĞİM İNŞALLAH!”

admin | 05 Ekim 2020 | Ekonomi, Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tüm Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgınına MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan da yakalandığını duyurdu. Kızıltan son günlerde kendisiyle yakın temasta bulunanlara da test yaptırmaları çağrısında bulundu.

Korona virüs salgını her geçen gün etkisini arttırmayı sürdürüyor. Son olarak Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan da kendisine ait sosyal medya hesabından salgına yakalndığını duyurdu.

PCR testinin pozitif çıktığını açıklayan Kızıltan, “Erken davranıp test için başvurmam sayesinde çok şükür ciğerlerim temiz çıkmıştır. Şu anda sağlık durumum iyi olup evimde tedavim sürmektedir. Son günlerde benimle yakın temasta olanlar lütfen kontrol olun. Önlemlere, kurallara uyalım lütfen. Olur olmaz konular için toplantılar görüşmeler yapmayın, bana bir şey olmaz demeyin oluyor ne yazık ki işte” dedi.

“MORALİM YERİNDE”

Kızıltan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Moralim yerinde, sevenlerimin desteğiyle bu virüsü yeneceğim inşallah. Telefonlara bakamayacağım, iyi haberlerimi ailem sosyal medyadan paylaşacaktır. Herkese sağlık diliyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle