Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BOZDOĞAN ÖNCE KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ ARDINDAN AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNİ BAĞLADI, MHP TARSUS’TA YALNIZ KALDI

admin | 03 Ekim 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yaklaşık 3 yıldır onarım bekleyen Tarsus Kültür Merkezi’nin tüm bakım ve onarım işlerinin CHP’li Tarsus Belediyesi’ne devredilmesi hazırlıkları, Tarsuslu AK Partilileri çıldırtırken, CHP’li Başkan Bozdoğan’ın bu girişiminin belediye meclisinde AK Partili Meclis üyelerini de MHP ile kurulan Cumhur ittifakından kopardığı iddiaları kentte bomba etkisi yarattı.

Tarsus kamuoyu, Kültür Merkezi bakım işinin ardından kurulan belediye meclisinde CHP-AK Parti ittifakı iddialarını konuşmaya başladı.

Tarsus’taki Kültür Merkezi’nin 3 yıldır bakım ve onarım işini yapamayan AK Parti’nin, son olarak işi isteyen CHP’li Tarsus Belediyesi’ne yeşil ışık yakması kentte bomba etkisi yarattı.

BOZDOĞAN, LÜTFİ ELVAN İLE BULUŞTU

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir araya gelen CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile görüşen AK Partili Milletvekili Lütfi Elvan’ın Bozdoğan’ın teklifine olumlu bakmasının ardından, İl Kültür Müdürlüğü ile Tarsus Belediyesi devir protokolü hazırlamaya başlamıştı.

AK Parti iktidarının 3 yıldır Kültür Merkezi onarım ve bakım işine bakmadığını savunan Tarsuslu AK Partililer, devir konusunda işe sahip çıkmayan Tarsuslu AK Parti Milletvekili Ali Cumhur Taşkın’ı sorumlu tutmaları kentte büyük yankı uyandırdı. Tarsuslu Ak Partililer, Kültür Merkezi üzerinden başlayan yakınlaşmanın Belediye Meclisine de yansıyacağı, AK Partili Belediye Meclis üyelerinin de CHP’li Haluk Bozdoğan’a yaklaşmaya başladığı iddiaları Tarsus’a bomba gibi düştü.

MHP AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNİ İZLEMEYE GEÇTİ, CHP İLE KOPMA NOKTASINDAKİ BOZDOĞAN, AK PARTİ’YE YAKIN TAVIR ALMAYA BAŞLADI

AK Parti-CHP yakınlaşmasının ardından belediye meclisindeki Cumhur ittifakının diğer ortağı MHP’nin de şimdilik gelişmeleri izlemeye alacağı öğrenilirken, özellikle kritik kararlarda AK Partili üyelerin nasıl tavır alacağını beklemeye başladığı öne sürüldü.

Partisi CHP ile de sıkıntılar yaşayan CHP’li Bozdoğan’ın yeni bir rota çizerek, AK Parti kanadıyla yakın temasta bulunmaya başladığı iddiası Tarsus’ta yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle