Hoşgeldiniz  

MHP’NİN “MERSİN İÇİN” KILINI KIPIRDATMAYAN MERSİN MİLLETVEKİLİNE PARTİLİLER DE TEPKİ GÖSTERMEYE BAŞLADI! GÜNÜN HABERİ…

admin | 21 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’den 14 Mayıs seçimlerinde sürpriz bir şekilde Mersin 1. Sırasından aday gösterilen ve kemik MHP oylarıyla seçilen İstanbul’da yaşayan iş adamı Levent Uysal’ın Mersin’deki partililerden kopuk olması ve Mersin’le ilgili TBMM’de de varlık göstermemesine partililer de tepki göstermeye başladı.

MHP Mersin teşkilatında Milletvekili seçilen Levent Uysal rahatsızlığı artık sosyal medyada bile gösterilmeye başladı.

MHP’nin 14 Mayıs seçimleri listesinde Mersin için 1. Sıra Milletvekili adayı olarak gösterilen ve Tarsus’la baba ocağı nedeniyle soy bağı dışında hiçbir bağı olmayan Levent Uysal’ın seçildikten sonra Mersin teşkilatı ve Mersin için kılını bile kıpırdatmamasına tepkiler artık açıktan verilmeye başlandı.

PARTİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BİLE YOKTU!

TBMM’de Mersin için harekete geçmeyen, teşkilatla bayramlaşma programları dahil bir araya gelmeyen Uysal, İstanbul’daki işlerini sürdürmeye bu dönemde de devam ediyor. Nişantaşı Üniversitesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ın üniversite kayıt dönemi nedeniyle kendi işleriyle ilgilenmesi, il teşkilatıyla iyice kopmasına neden oldu.

İL YÖNETİMİ VE PARTİLİLERLE ANKARA’DAYSA GÖRÜŞÜYOR! FLAŞ İDDİA…

İl Başkanlığı görevine yeni atanan MHP’li Soydan’ı bile makamında ziyaret etmeyen Uysal, ,il teşkilatıyla sadece Ankara’da TBMM’de olduğu zamanlarda görüştüğü öne sürüldü.

ANKARA’DA AK PARTİ-MHP ARASINDA MERSİN’DE ADAY KİMDEN OLSUN TOPLANTILARI YAPILIYOR, UYSAL’DAN TIK YOK!

AK Parti ile Cumhur ittifakı birlikteliği nedeniyle Mersin’de kimin, hangi parti çatısı altında aday gösterileceği için görüşmeler yoğunlaşırken, Levent Uysal’ın “kendi özel işlerine” yoğunlaşması tepki topluyor.

MHP teşkilatı üyesi bir kişinin sosyal medyada yaptığı paylaşım da Uysal’a olan tepkileri ortaya koydu. Yapılan paylaşımda, “Biz vekil mi seçtik yoksa Üniversite reklamcısı mı? Daha bir kere Mersin’in sorunları ile ilgili tek cümle duymadık…” diyerek tepkisini dile getirmesi sosyal medyada beğeni aldı.

1 OY GETİRMEDİ, MHP’NİN KEMİK OYUYLA SEÇİLDİ!

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşla göstermelik dolaşan MHP’li Uysal, sosyal medya için çektiği filmlerle ve reklam çalışmalarıyla seçim çalışmasını yürütmüş, Mersin’de MHP’ye artı 1 oy getirmeden kemik oylarla kendini TBMM’ye atabilmişti.

.    

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle