Hoşgeldiniz  

25 YILLIK BELEDİYE VE YEREL SEÇİM TECRÜBESİ VAR NE DE OLSA! KOCAMAZ: “BELEDİYELER ÖNEMLİ, YEREL SEÇİMLERİ HAFİFE ALMAYALIM!”

admin | 21 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Erdemli’de yerel seçimlere ilişkin konuştu. İYİ Partili Kocamaz, “Belediyeler çok önemli, yerel seçimleri hafife almayalım” diyerek partilileri uyardı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, hafta sonu Erdemli’nin Avgadı Yaylası’nın Kargagediği bölgesinde, Erdemlili gazeteciler ve Partililer ile bir araya geldi.

14 ve 28 Mayıs genel seçimlerin değerlendirilmesi yapılarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik yol haritasının konuşulduğu toplantıya; İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak, Eski milletvekili Ali Er, 2019 Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, Parti yöneticileri, Kadın ve Gençlik politikaları başkanları ve Erdemli Belediye Meclis üyeleri de katılım gösterdi.

Basın toplantısında konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle genel seçim değerlendirmesi yapan Kocamaz, İYİ Parti’nin Mersin’de istediğini alamamasının nedeninin yerel ve genel iktidarca engellenmesi olduğunu savundu.

Kocamaz, Genel iktidarın devletin bütün imkânlarını bu seçimde kullandığını da ifade etti İktidarın tezviratları sonucunda gittikleri yerlerde terörist damgası vurulmaya çalışıldığını da dile getirdi.

Genel seçimlerde istedikleri neticeyi alamadıklarını dile getiren Burhanettin Kocamaz, bir olup beraber olup, Yerel seçimlerde yeni bir yol izleyip Mersin’de hak ettikleri neticeyi alacaklarını vurguladı.

KOCAMAZ: YEREL SEÇİMLERDE ADAY FAKTÖRÜ ÖN PLANA ÇIKAR!”

20 yıl Tarsus Belediye Başkanlığı 5 yıl da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Burhanettin Kocamaz’ın, 2019 yerel seçimlerinde akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla adaylığının önü kesilmişti.

Mersin’de belediyecilik denildiğinde akla gelen ilk isim olan Burhanettin Kocamaz, yerel seçimlere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Girdiği her seçimi kazanan İYİ Parti Mersin Milletvekili Kocamaz, yerel seçimlerle genel seçimlerin politikası ve ortamının çok daha farklı olduğunu,  yerel seçimlerde aday faktörünün daha çok ön plana çıktığını belirtti.

PARTİLİLERE UYARI: “YEREL SEÇİMLERİ HAFİFE ALMAYALIM!”

Kocamaz konuşmasında, “Belediyeler çok önemli, yerel seçimleri hafife almayalım” şeklinde önümüzdeki süreçte neler yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuşmasının son bölümünde bir araya gelip, safları sıklaştırıp, hedefe kilitleneceklerini ve yerel yönetimlerde var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle