Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ SÖZLÜ ADANA’NIN AK PARTİ’YE GİDİŞİNİ KALDIRAMADI MI? BAŞDANIŞMANLIK GÖREVİNDEN ALINDI, DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ, 3 İLÇE KAPATILDI!

admin | 01 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Adana’da üç ilçe başkanlığının kapatıldığını, Genel Başkan başdanışmanı görevinde bulunan Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de azledildiğini duyurdu.

Yerel seçimlere 2 ay gibi bir süre kala Adana MHP karıştı.

2019 yerel seçimlerinde MHP’nin adayı olarak Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olan Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçimlerin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı olarak atanmıştı.

2024 yerel seçimlerinde AK Parti’ye bırakılan Adana Büyükşehir adaylığı, adaylık bekleyen MHP’li Sözlü cephesinde hayal kırıklığı yaratmıştı.

MHP’den bugün bomba açıklama geldi. Hüseyin Sözlü’nün Genel Başkan Başdanışmanı görevinden alındığı ve Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe teşkilatlarının kapatıldığı duyuruldu.  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı açıklamada, ”Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle