Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ GÖLGELİ SERT ÇIKTI: “İFTİRALARLA PARTİMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ”

admin | 17 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, geçtiğimiz günlerde asılsız ve gerçek dışı iddialarla Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef alan habere ve gazeteye yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. Başkan Gölgeli açıklamasında; “Başkanımızın yeri, yurdu, partisi MHP’dir. Bu çirkin iftiralar karşısında ise sabrımız cesaretimizi zorlamaktadır” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde, yerel bir gazetenin yapmış olduğu yalan ve gerçek dışı ifadelerle dolu haber üzerine; yazılı bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, parti içi birlikteliği bozma gayreti içindeki kişi ve kurumlara net mesajlar verdi. Asılsız iddialarla algı operasyonu yaparak Milliyetçi camiayı bölmek isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceklerinin altını çizen Başkan Gölgeli, her hal ve şartta Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanında olduklarını belirterek “Büyükşehir Belediye Başkanımızın yeri, yurdu, partisi MHP’dir. Partimiz ve Belediye Başkanımız hakkında çıkan bu çirkin iftira karşısında sabrımız cesaretimizi zorlamaktadır” dedi.

 

BAŞKAN GÖLGELİ’NİN BASINA VE KAMUOYUNA YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

 

“Son günlerde giderek artan ve haddini aşan, basın etiği ile uzaktan bile ilgisi olmayan bir takım basın-yayın kuruluşlarının toplumda yaratmak istediği ayrıştırma çabalarına karşı, olayı tüm gerçekliği ile anlatmak ve şer odaklarının sinsi oyunlarını bir kez daha başlarına yıkmak Ülkücü – Milliyetçi Hareket olarak boynumuzun borcudur. Mersin’de 15 Ocak 2018 Pazartesi günü sabah saat 10:00’da Navona Otel’de gerçekleşen “Mersin Polifonik Korolar Derneği – Geleneksel Yılbaşı Kahvaltısı” programına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın adını taşıyan bir çiçek gönderilmiştir. Yine aynı gün akşam saatlerinde, milliyetçi harekete uygun düşmeyecek hareketleri ile ihanet senaryosuna imza atan ve sonucunda aramızdan temizlenen ayrık otlarından oluşan malum partinin bir toplantısı gerçekleşmiştir. Bu programda, otel çalışanlarının ihmalkarlığı sonucu Belediye Başkanımızın göndermiş olduğu çiçeğin yine belli amaçla ve bu amaca hizmet eden kişilerce görüntülenmesi; fırsatçılar tarafından farklı yorumlamalara ve iftira düzeyinde asılsız iddialara sebebiyet vermiştir. Skandallardan beslenerek kendi yarattıkları hayal dünyasında, Aziz milletimizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğe her fırsatta bir darbe indirme gayretinde olan bazı basın organları da “MHP’li Belediye Başkanından, İP’in toplantısına çiçek” konulu haber ile asıl amaçlarına uygun hareket ederek göz önündeki gerçekliği yalan furyasına hapsetmiş ve bu haberi gazetelerine taşıyarak kirli bir senaryoyu sahneye koymak istemiştir.

 

Yine her fırsatta Milliyetçi – Ülkücü Hareket’e her fırsatta saldıran, iftiralarla davamıza ve partimize gönül verenleri yıldırmaya ve bölmeye çalışanların oynadığı her oyun gibi bu oyun da bozguna uğramıştır, bundan sonra da uğramaya devam edecektir. Zira, bu konu hakkında söz konusu otelin de yazılı ve görsel açıklamaları mevcut olup, güvenlik kameraları ile Büyükşehir Belediye Başkanımızın, çiçeği saatler önce gönderdiği ve bu çiçeğin otel çalışanlarının ihmalkarlığı yüzünden kaldırılmadığı da alenen ortadadır. Bu durum, otel yönetimi tarafından da kamuoyu ve sayın başkanımızdan özür dilenerek kabul edilmektedir. MHP Mersin İl Başkanlığı olarak söylemekteyiz ki: Büyükşehir Belediye Başkanımızın yeri, yurdu, partisi MHP’dir. Partimiz ve Belediye Başkanımız hakkında çıkan bu çirkin iftira karşısında sabrımız cesaretimizi zorlamaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi’ni böyle ucuz ve adi oyunlarla bölmeye çalışanlar, belediye başkanlarımız üzerinden sinsice plan kuranlar; bu emellerine asla ulaşamayacaklardır. Büyükşehir Belediye Başkanımız, 4 dönemi Tarsus Belediye Başkanlığı olmak üzere, 5 dönemdir MHP’nin çatısı altında yerel yönetimlerdeki başarısı ile davamızın ve şehrimizin gururu olmuştur. Onun, partimize ve Genel Başkanımıza olan sadakati de her Ülkücü tarafından bilinmekte ve takdir toplamaktadır. Türk Milliyetçileri olarak; Her hal ve şart altında Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olduğumuzu bildiriyor, gerek yerel basının, gerekse İp’i başkalarının elinde olan fırsatçıların biran önce akıllarını başlarına almasını ısrarla vurguluyoruz. Şerha şerha büyüyen Ülkücü Harekete hiçbir hainin, hiçbir şarlatanın zarar veremeyeceğini, partimiz içerisinde ayrılıkçı rüzgarları estirmeye güçlerinin yetmeyeceğini bir kez daha tekrarlıyoruz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye sadakat içerisinde, davamızın ve haklılığımızın fersah fersah büyüdüğü bu dönemde; Yüce Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Hainlere, şer odaklarına, fırsatçılara, İp’i başkalarının elinde olan, yabancı güçlerin hizmetkarlığını üstlenenlere karşı Ülküdaşlık hukukumuz baki kalsın”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle