Hoşgeldiniz  

MHP’DE 2. CHP SKANDALI: TARSUS İLÇE BAŞKANI DAMADINI CHP’Lİ BELEDİYEDE İŞE YERLEŞTİRDİ…

admin | 18 Haziran 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bozyazı’da yaşanan MHP’li Meclis üyesinin CHP’li Vahap Seçer’e onca MHP’li belediye başkanı varken nikâhını kıydırmasının şoku sürerken, MHP’li Tarsus İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çelik’in CHP’li Tarsus Belediyesi’ne damadını işe yerleştirmesi Cumhur ittifakını destekleyen tabanda bardağı taşırdı.

Cumhur ittifakının ortağı MHP’de, CHP’li belediyelerle olan birliktelik artık açık açık ortaya çıkmaya başladı. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı kıyım ve mobbinge karşı Cumhur ittifakının yeterli tepki göstermediği iddiaları artık yüksek sesle dillendirilirken, bu iddiaları kanıtlayan hareket yine MHP’li Büyükşehir Meclis üyesinden gelmişti.

İLK ŞOK BOZYAZI’DA: MHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN DÜĞÜNÜ CHP’Lİ SEÇER ŞOVUNA ÇEVRİLDİ

MHP’li Bozyazı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turhan Tuna’nın nikahında MHP’li tüm beleiye başkanları davetliyken CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e nikah kıydırılması ve Bozyazı’daki düğünün CHP örgütleri tarafından Vahap Seçer şova dönüştürülmesi, Cumhur ittifakı destekçisi vatandaşlarda büyük tepkiye neden olmuştu.

MHP’DE 2. ŞOK: İLÇE BAŞKANI VE MECLİS ÜYESİ, CHP’Lİ TARSUS BELEDİYESİNE DAMADINI YERLEŞTİRDİ

Bu olayın yankısı sürerken, bir şok haber de CHP’li Tarsus Belediyesinden geldi. MHP Tarsus İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çelik’in damadının CHP’li Tarsus Belediyesinde işe yerleştirdiği haberi özellikle ülkücü camiada bomba etkisi yarattı.

MHP’li Çelik geçen dönemde de kızını Tarsus Belediyesinde işe yerleştirmişti.

CAMİA SORUYOR: “MHP’NİN HAKKINI BU ŞARTLARDA CHP’Lİ BAŞKANA KARŞI NASIL KORUYACAKSIN?”

MHP’li onca iş bekleyen vatandaş varken MHP’li Meclis üyesi ve İlçe Başkanının kendi damadını CHP’li Belediyeye yerleştirmesine tepki gösteren bazı ülkücüler, “Hem MHP ilçe başkanı olacaksın hem de meclis üyesi. Yetmeyecek damadına CHP’li belediyede iş başı yaptıracaksın. Sonra da gerçekten CHP’li bir başkana karşı MHP’nin hakkını nasıl savunacaksın? Nerede dava, nerede hak?” açıklaması yaptılar.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MHP’DE 2. CHP SKANDALI: TARSUS İLÇE BAŞKANI DAMADINI CHP’Lİ BELEDİYEDE İŞE YERLEŞTİRDİ… için 1 yorum

  1. Niyazi KEÇEBAŞ dedi ki:

    Burhanettin KOCAMAZ Döneminde iki kızından birini dahi belediyeye aldıramadı ki MHP yaşamış emek vermiş ne yap
    sın

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle