Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ HER YERDE SAHAYA İNDİ… ŞİMDİ PARTİSİNİN İSTANBUL ÇALIŞMASINA KATILDI!

admin | 18 Haziran 2021 | Dünya, Foto Galeri, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti, Başkanlık Divanı, milletvekilleri ve genel idare kurulu üyeleri ile birlikte bugün ve bu hafta sonu ile 25-26 Haziran’da İstanbul’da sahada olacak.  İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz da bu kapsamda Büyükçekmece programında saha çalışmalarına katıldı.

İYİ Parti, tüm yetkili isimlerle İstanbul’da sahaya indi. Vatandaşın, esnafın problemlerini dinlemek için sahaya inen Başkanlık Divanı ve GİK Üyeleri ve milletvekillerine İYİ Parti İstanbul ilçe başkanları ve Meclis Üyeleri eşlik ediyor.

İŞTE İSTANBUL PROGRAMININ TÜM DETAYLARI

Çalışma kapsamında GİK Üyesi ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da İstanbul Büyükçekmece’de saha çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Burhanettin Kocamaz’a, Büyükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi.

Ekonomi Politikaları Başkanı, Samsun milletvekili Erhan Usta Ataşehir’i, Eğitim Politikaları Başkanı, Ankara milletvekilleri Şenol Sunat, Adalar’ı, Erzurum milletvekili Naci Cinisli Arnavutköy’ü, Aksaray milletvekili Ayhan Erel Avcılar’ı, Eskişehir milletvekili Arslan Kabukçuoğlu Bağcılar’da esnafın ve vatandaşın problemlerini dinleyecek.

Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Arzu Önşen, Mersin milletvekili Zeki Hasan Sıdalı Bahçelievler’i, İstanbul milletvekili Ahat Andican Bakırköy’ü, İstanbul milletvekili Ümit Beyaz Başakşehir’i, Antalya milletvekili Hasan Subaşı Bayrampaşa’yı, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ve Aydın milletvekili Aydın Adnan Sezgin Beşiktaş’ı, Uluslararası Politikalar Başkanı ve Bursa milletvekili Ahmet Kamil Erozan Beykoz’u, Seçim İşleri Başkanı Tolga Akalın Beylikdüzü’nü, Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı ve Ankara milletvekili Durmuş Yılmaz Beyoğlu’nu, Siyaset Akademisi Başkanı Mehmet Akalın Büyükçekmece’ye giderek öğrendikleri problemleri Meclis gündemine taşıyacak.

Gaziantep milletvekili İmam Hüseyin Filiz Çatalca’yı, Konya milletvekili Fahrettin Yokuş Çekmeköy’ü, Samsun milletvekili Bedri Yaşar Esenler’i, Ortadoğu Politikaları Başkanı Salim Ensarioğlu Esenyurt’u, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem Eyüpsultan’ı, Ankara milletvekili Halil İbrahim Oral Fatih’i, Mersin milletvekili Behiç Çelik Gaziosmanpaşa’yı, Kayseri milletvekili Dursun Ataş Güngören’i, Isparta milletvekili Aylin Cesur Kadıköy’ü, İYİ Parti İstanbul milletvekili Ahmet Çelik, İstanbul’un Kartal ilçesini ziyaret edecek. Edirne milletvekili Orhan Çakırlar Kağıthane’yi, İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa milletvekili İsmail Tatlıoğlu Küçükçekmece’yi, İstanbul milletvekili Hayrettin Nuhoğlu Maltepe’yi, Mali İşler Başkanı ve Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır Pendik’e gidecek.

Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı, İstanbul milletvekili Yavuz Ağırlioğlu Sancaktepe’yi, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve İYİ Parti Grup başkanvekili, İzmir milletvekili Müsavat Dervişoğlu Sarıyer’i, Denizli milletvekili Yasin Öztürk Silivri’yi, Adana milletvekili Mehmet Çuloğlu Sultanbeyli’yi, Ankara milletvekili Ayhan Altıntaş Sultangazi’yi, TBMM Katip Üyesi ve Tekirdağ milletvekili Enez Kaplan Şile’yi, Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ve Antalya milletvekili Feridun Bahşi Şişli’yi, Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel Tuzla’yı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla milletvekili Metin Ergun Ümraniye’yi, Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas Üsküdar’ı, Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Nuri Okutan ve İYİ Parti Grup Başkanvekili, Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan Zeytinburnu’nu ziyaret edecek.

KOCAMAZ: “HALKIMIZLA BULUŞUP, ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜCADELE ETMEYE SÖZ VERDİK’”

İYİ Parti İstanbul Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programın ardından açıklama yapan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Siyaset Akademisi’nden sorumlu Başkan Mehmet Akalın, İl Başkan Yardımcısı Mehtap Nazan Göktaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Can ve Çağla Kızıl ile katılım sağladık. Büyükçekmece ilçesinde muhtar ziyareti pazar ve esnaf ziyaretleri kapsamında halkımızla buluşup sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında mücadele etmeye söz verdik. Bu güzel organizasyonun tertiplenmesinde emeği geçen başta Büyükçekmece İlçe Başkanımız Burhan Karatosun olmak üzere yönetimini ve İYİ yürekli gönül dostlarımı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle