Hoşgeldiniz  

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL TİY’DEN AFOROZ EDİLDİ: “ASLA MAÇLARA GELEMEZ!”

admin | 14 Haziran 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, son açıklamasıyla MHP’ye bomba düşürdü. Cem Kavalcı, “Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent UYSAL Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez!” dedi.

Zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Cem Kavalcı yaptığı son açıklamayla büyük merak uyandırdı.

Cem Kavalcı, “Farkındayız ki, gelecek sene olumlu anlamda gelişmeler gerçekleştikçe takımımızın itibarını zedelemek isteyenler derinden üzülecektir. Takımımıza geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yapılanlar ve başarısız olması için tüm mücadelesini veren sözde destekçiler ile takımımızın başarısızlığı kaçınılmaz olmuştur. Geçtiğimiz sezonun ilk devresinden sonra birçok proje görüşmesi yaptık transferi açmak için fakat hep önümüze bir engel konulmaya çalışıldı. Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden “melek” görünümlü “iblisler” geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır!” dedi.

MHP ŞOKA GİRDİ: “UYSAL MAÇLARA KESİNLİKLE GELEMEZ!”

Kavalcı bununla da kalmadı, açıklamasının sonunda kullandığı ifadeyle MHP camiasını şoka soktu. Kulüp Başkanı Kavalcı, “Son olarak da şahsım adına şunu söylemek istiyorum; Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez!” demesi şok yarattı.

Kavalcı ile MHP’li Uysal arasında ne olduğu bilinmezken, Kavalcı konuyla ilgili herhangi bir detay da vermedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle