Hoşgeldiniz  

MHP BUNU DA YAPTI: CHP’Lİ BOZDOĞAN’IN AÇIK AÇIK HEDEF GÖSTERDİĞİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINI GÖREVDEN ALDI!

admin | 20 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Temmuz ayı meclis oturumunda CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından açık açık hedef gösterilen Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü, görevden alındı.

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü, ani bir kararla görevden alınarak, yerini Ahmet Bebek’e bıraktı.

Temmuz ayı Tarsus belediye Meclisi toplantısında Tenis Kulübü’nün boşaltılma kararı nedeniyle CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı eleştirdiği için Bozdoğan tarafından açık açık hedef gösterilen Körüklü’nün görevden alınması MHP Tarsus tabanının tepkisini çekti.

Görev değişikliğiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ziya Körüklü, “7 Eylül 2019 tarihi itibariyle bütün bir ömrüm boyunca şeref nişanesi olarak yaşayacağım Tarsus Ülkü Ocakları başkanlığı şahsıma tevdi edildi. Bugün itibariyle bu kutlu görevi ülküdaşım Ahmet Bebek’e devretmiş bulunmaktayım. Yeni atanan yönetimimize başarılar diliyorum. Bu süreç içerisinde bana yol arkadaşlığı yapan, yükümü paylaşan değerli Tarsus ülkü ocakları yönetimine, dualarını üzerimden hiç esirgemeyen manevi destekleriyle bana güç veren şehit ailelerimize, istişare makamında bize yol gösteren hareketimizin gazilerine ve bütün gönüldaşlarıma her şeyden aziz bildiğim şehrim Tarsus’umun gönlü güzel yiğit insanlarına ve gece gündüz kahrımızı çeken aileme canı gönülden teşekkür ediyorum. Partimiz MHP, Başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz Devlet Bahçeli, ebedi yolbaşcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle