Hoşgeldiniz  

MHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN ALKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

admin | 27 Mart 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, dün geçirdiği kalp krizinin ardından vefat etmişti. Sevenleri ve dava arkadaşları bugün Alkaya’yı son yolculuğuna dualarla uğurladı.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçiren ve ardından kalbine stent takılan MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, dün aniden rahatsızlanmıştı. Yeniden kalp krizi geçirdiği anlaşılan Alkaya, doktorların müdahalesine cevap vermemiş ve hayatını kaybetmişti.

 

MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya’nın ani vefatı ailesi ve dostlarını yasa boğdu. Alkaya için ilk tören ilçe başkanlığını yaptığı MHP Akdeniz İlçe binasında gerçekleşti. Buradaki törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekilleri Oktay Öztürk, Baki Şimşek, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Mersin Şube Başkanı Gökhan Demir, MHP’li belediye başkanları, ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Akdeniz ilçedeki törenin ardından Alkaya’nın naaşı, cenaze namazı için Muğdat Cami’ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Vali Ali İhsan Su da iştirak etti. Burada kılınan namazın ardından Alkaya’nın naşı defnedilmek üzere Akbelen Mezarlığı’na götürüldü.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle