Hoşgeldiniz  

MEZİTLİ’DE SON DURUM: İBRE EKMEKÇİ’YE KAYDI, HIRS AFİŞLERDEN ALINDI!

admin | 08 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın partisi tarafından aday gösterilmemesi ve yerine CHP’den Ahmet Serkan Tuncer’in aday yapılmasıyla başlayan süreç, Tarhan-Tuncer arasında gerginliğin artmasıyla zirve yaptı. CHP içinde yaşanan bu gerilimli bölünme, ibrenin bir anda Cumhur ittifakı Adayı AK Partili Mevlüt Ekmekçi’de hızla yükselmesine yol açtı. Ekmekçi’nin Mezitli’de popülerliğinin artması da rakiplerinin hırslarını Ekmekçi’nin afişlerini parçalamaya kadar vardırdı.

Mersin’de seçim sonuçlarının merakla beklendiği ilçelerin başında gelen Mezitli’de CHP’de yaşanan bölünme gerginliği tırmandırıyor.

CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2024 yerel seçimleri için partisi tarafından aday gösterilmemiş, yerine eski ilçe başkanı Ahmet Serkan Tuncer aday yapılmıştı.

TARHAN İSTİFA ETTİ, BAĞIMSIZ ADAY ÇIKTI! BAŞARIR’LA ALEVİ KESİM SAĞLAM ATIŞTI!

Tarhan’ın genel merkezin bu kararının ardından partisinden istifa etmesi ve bağımsız aday olarak yerel seçimlerde yer alacak olması CHP içinde kaosa neden oldu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Mezitli’deki aday tanıtım toplantısında ilçedeki Alevi kesimle yaşadığı sağlam gerginlik ve protesto CHP içindeki kaosu tırmandırdı.

BOMBA GELİŞME… CHP’DEKİ KAOS, EKMEKÇİ’NİN PUANINI ARTTIRDI!

CHP içinde Mezitli için yaşanan bu bölünme bir anda Cumhur İttifakının Mezitli Belediye Başkan Adayı AK Partili Mevlüt Ekmekçi’nin elini güçlendirdi. CHP içinde yaşanan kaos Mezitli’de gerginliği tırmandırırken, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Mevlüt Ekmekçi’nin puanını arttırmasına yol açtı.

HIRS AFİŞLERDEN ÇIKARILDI… AFİŞLERİ PARÇALANDI, YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ!

Ekmekçi’nin bu yükselişi, bölünme yaşayan CHP’de de tedirginliği arttırdı. Ekmekçi’nin karşı rakiplerinin tedirginliği, Ekmekçi’nin ilçenin muhtelif yerlerine astığı afişlerin parçalanmasına kadar vardı. Cumhur ittifakı adayı Ekmekçi’nin bazı afişleri yırtılarak parçalandığı, bazı afişlerinin ise yerlerinden söküldüğü görüntülendi.         

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MEZİTLİ’DE SON DURUM: İBRE EKMEKÇİ’YE KAYDI, HIRS AFİŞLERDEN ALINDI! için 2 Yorum

  1. Faysal dedi ki:

    Neşet bey yapmış olduğu emekli evinde dinlenmeye başlasın şimdiden 1 nisandan sonra ordada yer bulamaz sonra

    • hakan dedi ki:

      çok beklersin. kazanacak neşet tarhan. kazanamazsa bile ast kazanamayacak. ast ve şimdiden yolsuz ekibi avucunu yalayacak.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle