Hoşgeldiniz  

CHP’DE OLAYLAR,OLAYLAR,OLAYLAR: ALİ MAHİR’Lİ ANAMUR MİTİNGİNDE KAVGA… SEÇER’CİLER MAHİRCİLER BİRBİRİNE GİRDİ!

admin | 10 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin Anamur mitinginde de olaylar çıktı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın adayı olarak bilinen Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’in mitingine katılan Başarır, Seçer taraftarları tarafından önce protesto edildi, ardından kavga çıktı… Seçimlerde Seçer’e ve Deniz’e destek vermeyeceğini aracına astığı görsellerle açık açık ortaya koyan CHP’li bir vatandaş, CHP’liler tarafından dayak yedi. İşte yaşananlar…

Yerel seçim öncesinde aday belirleme sürecinde sık sık karşı karşıya gelen CHP TBMM Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bu kez de Anamur’da karşı karşıya geldi.

Daha önce Mezitli’de aday belirleme sürecine karıştığı ve kendisine yakın ismi aday gösterdiği için protesto edilen Ali Mahir Başarır, Anamur’da da yine kendisine yakın adayı listeye yazdırmış, Vahap Seçer’in desteklediği aday liste dışı kalmıştı.

MİTİNGDE CHP’LİLER BİRBİRİNİ DÖVDÜ!

Dün gerçekleştirilen Anamur CHP’nin Anamur mitingine katılan Ali Mahir Başarır taraftarları ile Seçer taraftarı CHP’liler birbirine girdi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen miting sırasında CHP’liler arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Güvenlik güçlerinin araya girdiği kavga zor ayrıldı.

BOMBA İDDİA… CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR, PERSONELİNİN BAŞARIR PROGRAMINA KATILMASINI YASAKLADI!

Mitingde başlayan kavga öncesinde CHP’de ortam ve Başarır’ın katılacağı seçim gezisinde iyice gerildi.

Büyükşehir Muhtarlık İşlerine bağlı personelin Pullu mevkiinde Başarır’ın karşılanmasıyla başlayacak programa Daire Başkanı tarafından gitmemeleri konusunda kesin emir aldığı iddiası CHP’liler arasında soğuk duş etkisi yarattı. Anamur koordinasyondaki personel, Başarır’ın programına Büyükşehir emriyle katılmadığı iddiası ortalığı salladı.

CHP’Lİ “TAŞ AHMET”, ARACINA MHP’Lİ SERDAR SOYDAN VE HİDAYET KILINÇ RESİMLERİNİ ASINCA FİLM KOPTU!

Pullu’da başlayan karşılama programına katılan CHP’li Anamur’da “Taş Ahmet” lakaplı Hüseyin Çetin, aracına CHP logosunun yanına MHP’li Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Adayı Serdar Soydan’ın resmini yapıştırmıştı. Anamur’da CHP’li Meclis Üyesi Adayı Yusuf Karakuş’un da kaynı olan Hüseyin Çetin, karşılamanın ardından partililerin tepkisini çekti.

Önce Çetin’le atışan partililer daha sonra Çetin’i dövmeye başladı. CHP’lilerde dayak yiyen Çetin’i de polis zor kurtardı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’DE OLAYLAR,OLAYLAR,OLAYLAR: ALİ MAHİR’Lİ ANAMUR MİTİNGİNDE KAVGA… SEÇER’CİLER MAHİRCİLER BİRBİRİNE GİRDİ! için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Ha şöyle yiyin birbirinizi iyi stres atmışlardır partililer 🙂

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle