Hoşgeldiniz  

MEZİTLİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELİYOR… MEZİTLİLİ SİYASİLER PAYLAŞAMIYOR! CHP’li TARHAN “BENİM GİRİŞİMİMLE OLDU”… AK PARTİLİ KIRATLI NE KADAR AK PARTİLİ VARSA TEŞEKKÜR ETTİ!

admin | 02 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli’de 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 50 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapımında inşaat süreci başladı. İnşaatın yükselmesiyle birlikte CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hastane inşaatının kendi girişimiyle başladığını açıklarken; AK Parti’nin Mezitlili Milletvekili Ali Kıratlı’da hastane inşaatı için onay veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bakanlara hatta yeni seçilen AK Partili Milletvekillerine bile teşekkür ederek, CHP’li Tarhan’ı boşa çıkarmaya çalıştı.    

Mezitli’ye yapılacak olan 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 50 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin, Eski Mezitli Mahallesinde bulunan otobanın kuzeyindeki alanda inşaat süreci devam ediyor. Toplam inşaat alanı 50 bin 618 metrekare olan hastanenin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

CHP’Lİ TARHAN, MEZİTLİ BELEDİYESİ ÜZERİNDEN “BENİM GİRİŞİMİMLE OLDU” AÇIKLAMASI YAPTI!

Hastane inşaatının yükselmesiyle ilk açıklama atağı CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan geldi. CHP’li Neşet Tarhan, “Göreve geldiğim günden bu yana en büyük şikâyetlerin başında Mersin Şehir Hastanesine ulaşımı bulunuyordu. Özellikle uzak olmasından dolayı vatandaşlarımız birkaç dolmuş ya da otobüse binmek zorunda kalıyor, hatta Erdemli Devlet Hastanesi tercih ediliyordu. Bu da sağlık hizmetlerine ulaşmalarının gecikmesine neden oluyordu. Gelen yoğun talep sonrası Ankara’ya defalarca giderek dönemin Bakanı Lütfi Elvan’a bir dizi ziyarette bulunmuş ve Mezitli’ye devlet hastanesinin yapılmasının önemine dikkat çekmiştik. Girişimlerimiz sonrası hastane inşaatının başlamasından dolayı son derece mutluyuz” diyerek hastane inşaatının kendi girişimiyle başladığını duyurdu.

Tarhan’ın bu açıklaması Mezitli Belediyesi tarafından da basına ve kamuoyuna servis edildi.

CHP’li Tarhan’ın bu “sahiplenme” atağına karşı cevap bir başka Mezitlili siyasi AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’dan geldi.

AK PARTİLİ KIRATLI 2 AYLIK AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİNE BİLE TEŞEKKÜR ETTİ!

Hastane inşaat alanını ziyaret eden Ali Kıratlı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere eski yeni ne kadar bakan, Ak Parti Milletvekili varsa hepsine teşekkür ederek, hizmeti sahiplenme yolunda ön almaya çalıştı.  

Ali Kıratlı paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde Sağlık Bakanlığımızın bünyesinde yapımı başlanan ve tamamı Sağlık Bakanlığı uhdesinde yapılacak olan Mezitli Devlet Hastanemizin inşası devam etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Nureddin Nebati’ye, Milletvekilimiz Sayın Havva Sibel Söylemez’e, önceki Dönem Bakanlarımızdan Sayın Lütfi Elvan’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Her şey Mersin ve Mersinli hemşerilerimiz için” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle