Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE TAKSİ ÜCRETLERİ DE ZAMLANDI:”İN BİN 80’DEN 120’YE ÇIKTI!”

admin | 09 Mayıs 2024 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de taksi ücretlerine yeni fiyat ayarlaması yapıldı. Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, dizginlenemeyen akaryakıt zamları, lastik ve yedek parçalardaki tırmanışlar ile araç bakım ücretlerindeki artışların yeni fiyat tarifesini kaçınılmaz kıldığını söyledi. Sarı, “Yeni tarifiyle daha önce 18 lira olan taksimetre açılış ücreti 25 lira, 20 lira olan km ücreti ise 28 lira olarak ayarlandı” dedi.

Mersin’de taksi ücretlerine yeni fiyat ayarlaması getirildi. Bugünden geçerli olan yeni tarifeyle daha önce 18 lira olan km açılış ücreti 25 lira, 20 lira olan kilometre ücreti ise 28 lira olarak belirlendi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, bugünden itibaren geçerli olacak yeni fiyat tarifesinin taksimetrelere ayarlanması için muayene istasyonunda toplanan taksici esnafı ile bir araya geldi. Başkan Veysel Sarı, burada yaptığı konuşmada, dizginlenemeyen akaryakıt zamları, lastik ve yedek parçalardaki fiyat tırmanışlarının, araç bakım ücretlerindeki artışların yeni fiyat tarifesini kaçınılmaz kıldığını ifade etti. Başkan Sarı, fiyatlarda yapılan her artışın kendi kazançlarının azalması olduğunu belirterek, “Bizler fiyat artışından yana değiliz. Akaryakıta, yedek parçalara, lastiğe gelen fiyat artışları yeni tarifeyi kaçınılmaz kıldırdı. Araçların bakımının yapılması müşterinin can güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemli. Biz bugün lastiğimizi yenileyemezsek, aracımızın bakımını yapmazsak, müşterimizin can güvenliğini tehlikeye atarız” dedi.

Veysel Sarı, konuşmasının devamında her esnafın müşterinin veli nimet olduğu bilinciyle hareket etmesi gerektiğinin altını çizerek, “ Müşteri bizim kazanç kapımız, veli nimetimiz. Onlara en iyi hizmeti vermek, güler yüz göstermek, hepimizin görevi. Müşterimizle aramızdaki sevgi saygı duygusunu güçlendirmeliyiz” diye konuştu.

İN-BİN 120 TL OLDU!

Başkan Sarı, bugünden itibaren geçerli olacak yeni tarifeyle birlikte taksimetre açılış ücreti 25 lira, kilometre ücreti 28 lira, in bin ücreti ise 120 lira olarak uygulanacağını sözlerine ekledi.

İn-bin zamlardan önce 80 TL olarak uygulanıyordu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle