Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE FETÖ’NÜN ASKERİ YAPILANMASINA YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI

admin | 14 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Emniyet Müdürlüğü TEM Ekipleri il merkezi ve 4 ilçede yaptığı operasyonda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü askeri mahrem yapılanmasına yönelik 12 kişiyi gözaltına aldı. 2 kişinin de arama çalışmaları sürüyor.

Mersin’de şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasına ağır darbe vuruldu.

Mersin merkez ve Tarsus, Silifke, Erdemli ile Anamur ilçelerinde haklarında örgüt içerisinde faaliyet yürüttüğüne dair ifade bulunan, Ankesörlü/Büfe telefonlardan Ardışık/Tekil aranan ve Türk Silahlı Kuvvetlerine sızdırılması maksadıyla aday numarası üzerinden kodlama yapılarak Askeri Okulu kazandığı anlaşılan 14 şahsın yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 12 şüpheli gözaltına alınırken, adresinde bulunamayan 2 şüphelinin arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Operasyon kapsamında Mersin merkezde 5, Tarsus’ta 1, Silifke’de 4, Erdemli’de 2 ve Anamur’da 2 şüpheli için yakalama kararı çıkartıldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet hard disk eve 152 adet 919 mm fişek ele geçirildi.

Zanlıların sorgusu sürüyor.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle