Hoşgeldiniz  

MERSİN MARKASI PAMİR LİMONATA’YA AVRUPA’DAN BÜYÜK ÖDÜL

admin | 23 Haziran 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’de limonun başkenti olan Mersin’de limonata üreticisi olan Pamir Limonata ve Şalgam Suyu, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görüldü.

“Mersin’de limonata fabrikası yok” denilerek piyasa manipülasyonu tüm hızıyla sürerken, Tarsus’ta 2011 yılından beri limonata üretimi yapan Tunç Meşrubat’ın markası Pamir Limonata, Avrupa’dan büyük ödülle döndü. 5 ülkeye ihracat yapan Pamir Limonata, dünyaca ünlü 135 şef ve sömeliyelerden oluşan kanaat liderlerinin değerlendirmeleri sonucunda verilen, lezzette ve kalitede Dünya çapında geçerliliği olan tek ödül olan  “Üstün Lezzet Ödülü” (Superior Taste Award) sahibi oldu.

 

Ödülü Belçika’da alan Ramzan ve Özcan Tunç, “Pamir Şalgam ve Pamir Limonata ürünlerimizle, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görüldük. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

TARSUS TİCARET ODASI’NDAN “TEŞEKKÜR BELGESİ”

 

Pamir Limonata’ya bir ödül de Tarsus’tan geldi. Tarsus Ticaret Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, kazanılan “Üstün Lezzet Ödülü” ile ülkemizin ve Tarsus’un tanıtımına katkılarından dolayı, Tunç Meşrubat Pazarlama Müdürü Özcan Tunç’a Başarı Belgesi ve teşekkür plaketi sundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle