Hoşgeldiniz  

MERSİN İÇİN KANTON HAYALİ KURAN DEM’Lİ ALİ BOZAN, NEVRUZ MİTİNGİNDE TERÖRİST BAŞININ NEVRUZUNU KUTLADI! TABİ Kİ ŞAŞIRMADIK…

admin | 21 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart seçimleri kapsamında Mersin’de CHP ile kirli ittifak kuran terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti’nin Mersin Milletvekili Ali Bozan, katıldığı Nevruz kutlamalarında terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın Nevruz’unu kutladı.

Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramı kutlamaları yurt genelinde sürüyor. CHP’nin de Mersin özelinde terör örgütünün siyasi uzantısıyla Büyükşehir karşılığında Akdeniz ve Toroslar’da yaptığı ittifaka tepkiler sürerken, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, bir kez daha skandal sözlere imza attı.

Defalarca Güneydoğu illerinden sözde Kürdistan diye bahseden, partisinin diğer Mersin Milletvekili Perihan Koca ile birlikte Mersin’i özerk bölge ilan eden paylaşımlar yapan Bozan, terörist başı için yine özgürlük çığırtkanlığı yaptı.

Dün Mersin’de kutlanan Nevruz’un ardından DEM Parti’nin Mersin Milletvekili Ali Bozan, bugün de Ceyhan’da gerçekleştirilen kutlamaya katıldı.

Terör örgütünün siyasi uzantısı olan DEM Parti’nin Milletvekili Ali Bozan, burada da skandal açıklamalarına devam etti ve terörist elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan’ın Nevruz’unu kutladı.

Katıldığı her etkinlikte bebek katili PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan propagandası yapan Bozan, Öcalan’ın serbest kalması için defalarca da çağrıda bulunmuştu.

Bugün Ceyhan’da gerçekleşen etkinlikte de Abdullah Öcalan propagandası yapan Ali Bozan, “25 yıldır İmralı Hapishanesi’nde tek başına tutulan Sayın Öcalan’ın Nevruz’unu kutluyoruz” dedi.

Alandaki kişilerle birlikte halay çeken Bozan ve etkinliğe katılanlar, Öcalan’ın özgür kalması lehine de sloganlar attılar.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

MERSİN İÇİN KANTON HAYALİ KURAN DEM’Lİ ALİ BOZAN, NEVRUZ MİTİNGİNDE TERÖRİST BAŞININ NEVRUZUNU KUTLADI! TABİ Kİ ŞAŞIRMADIK… için 1 yorum

  1. Yörük ali dedi ki:

    Herkes mama çıkar peşinde Atatürkün arkasına saklanıyor bazı kesimler

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle