Hoşgeldiniz  

LÜTFİ ELVAN’DAN EMEKLİYE TOKİ MÜJDESİ… ARSALARIN YERİ BİLE BELLİ

admin | 22 Mart 2017 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret etti. Bakan Elvan Mersinli emeklilere uzun süredir bekledikleri müjdeyi verdi. 30 bin üyesi olan derneğin üyelerinin büyük kısmının da Bakan Elvan’ı dinlemeye gelmesi dikkat çekti.

Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret ederek, Mersinli emeklilerle buluştu.

 

Dernek binasının önüne adeta akın eden emekliler, Lütfi Elvan’ın konuşmasını da pür dikkat dinledi. 30 bin üyesi olan derneğin üyelerinin büyük kısmının Bakan Elvan’ı dinlemeye gelmesi dikkat çekti. Derneğin bulunduğu binanın etrafı emeklilerle doldu taştı. Emeklilerin ısrarla beklediği müjdeli haber de Bakan Elvan’dan geldi.

 

Bakan Lütfi Elvan, Mersin merkez ve tüm ilçelerinde evi olmayan emeklilerin tamamına hiç peşinatsız TOKİ evi müjdesi verdi.  Elvan, sadece Mersin Merkez değil tüm ilçelerde tahsis edilen arsaları da açıkladı. Bakan Elvan tahsis edilen arsaların yeterli yüz ölçümlerde olduğundan kuraya gerek kalmadan hemen hermen tüm emeklilerin konut ihtiyaçlarının karşılanabileceğini dile getirdi.

 

Bakan Elvan’ın açıkladığı ilk arsa değerleri şu şekilde: Mezitli 100 dönüm, Toroslar 55 dönüm, Tarsus 317 dönüm.

 

DETAYLAR GELECEK…

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle