Hoşgeldiniz  

ONKOLOJİ HASTANESİ’NİN TEMELİ ATILDI

admin | 11 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet verecek olan Onkoloji Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Onkoloji Hastanesi’nin temel atma törenine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Rektörü Ahmet Çamsarı ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Törende konuşan Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Onkoloji Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte kanser hastalarının Mersin dışına gitmek zorunda kalmayacağını söyledi. Elvan, Onkoloji Hastanesi’nin 2018 yılı sonunda tamamlanacağı kaydetti.

 

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı da Mersin Üniversitesi’ni adeta projeler üniversitesi haline getirdiklerini belirtti.

 

Protokol konuşmalarının ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, ’Sarıkamış’ın Mersinli Şehit Torunlarını Şehit Dedeleriyle Buluşturma’ projesine destek ve katkılarından dolayı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya plaket takdim etti.

 

Konuşmaların ardından Onkoloji Hastanesi’nin temeli, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un dua okumasının ardından törenle atıldı.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle