Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN CHP’Lİ SEÇER’E BOMBA… “SENİN HIRSIN AKLININ ÖNÜNE GEÇMİŞ! LANET OLSUN BU ŞEKİLDE KAZANILACAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA!”

admin | 11 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, CHP’li Vahap Seçer’e Kandil uzantısı DEM Parti ile yaptığı ittifak üzerinden yüklendi. Kocamaz, Seçer’i İYİ Parti’nin içini karıştırmakla da itham etti ve şöyle devam etti: “Sadece kibirle, insanlara tepeden bakarak, şovenistlik ve ayrımcılık yaparak, insanları aşağılayarak, çalışanlara mobbing uygulayarak ayakta kalamazsın! Senin hırsın aklının önüne geçmiş! Ne pahasına olursa olsun, ben başkan olayım da isterse Dünya, isterse Mersin yansın diyerek bu kenti ateşe atıyorsun!”

Terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile CHP’nin Mersin’de yaptığı ittifaka her geçen gün tepkiler daha da artıyor.

Büyükşehir koltuğu uğruna Toroslar ve Akdeniz’i DEM Parti’ye peşkeş çekmekten çekinmeyen CHP, koltuk uğruna ülkeyi ateşle atmaktan çekinmiyor.

KOCAMAZ: “SADECE KANDİL BAĞLANTILI DEM’E GÜVENEREK AMACINA ULAŞAMAZSIN!”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da CHP’li Vahap Seçer’e Kandil uzantısı DEM Parti ile yaptığı ittifak üzerinden yüklendi.

Kocamaz, “Benim bu kentte yaşayan doğum yeri neresi olursa olsun her kökenden, her inançtan yerli ve milli düşünen vatandaşlarım bu tehlikeyi görecek ve bu kentte barıştan, huzurdan, kardeşlikten yana olanlar, Mersin üzerine oynanmak istenen bu oyunu bozacaktır! İşte kafalar değişince nelerin değiştiğini ve daha nelerin değişebileceğini bizler uygulamalarınızdan şimdiden görüyor ve halkımızı uyarıyoruz” dedi.

Burhanettin Kocamaz, “Sadece Kandil bağlantılı DEM’e güvenerek amacına ulaşamazsın! Çünkü bu kentte Kandille bağlantısı olmayan, Ülkesini ve Milletini seven, T.C. kimliği taşımaktan gurur duyan Kürt kökenli vatandaşlarımız da var! Ve çoğunlukta. Bizim teröre bulaşmayan, bölücülük yapmayan, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık etmeyen, şanlı Al Bayrağımızın altında yaşamaktan mutlu olan, gurur duyan Kürt kardeşimizle hiçbir sorunumuz, hiçbir problemimiz yok! Olamaz!

Böyle gözü dönmüşçesine, koltuk hırsıyla ve de ayrımcılık yaparak, bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına sırtını dayayarak bu kentte huzuru sağlayamazsın! Bilakis olan huzuru bozarsın! Lanet olsun bu şekilde kazanılacak Belediye başkanlığına! Lanet olsun böyle siyasete! Senin hırsın aklının önüne geçmiş! Ne pahasına olursa olsun, ben başkan olayım da isterse Dünya, isterse Mersin yansın diyerek bu kenti ateşe atıyorsun” diyerek Vahap Seçer’e tepki gösterdi.

SEÇER’İN İYİ PARTİ OPERASYONUNA DA SERT TEPKİ GÖSTERDİ: “DÜRÜST VE İLKELİ BİR SİYASETÇİYE ASLA YAKIŞMAZ!”

Seçer’in İYİ Parti’ye de operasyon çekmek için çalıştığını ifade eden Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “İYİ Parti’mizin içine el atarak ya da birilerini kullanarak, Güneş Motel yöntemiyle birilerini ayartarak, omurgası zayıf makam veya maddi çıkar düşkünlerini son gün kirli bir şekilde partimizden istifa ettirerek seçim kazanmaya çalışmak en hafif ifade ile siyasi nezaketsizliktir! Dürüst ve ilkeli bir siyasetçiye asla yakışmaz! Sadece yalan dolan iftira ve çamur atarak, insanları kandıramazsın” açıklaması yaptı.

“4 BİN 500 GARİBAN KÖYLÜ ÇOCUĞUNU İŞTEN ÇIKARARAK, BU KENTE KİNİNİ GÖSTERDİN!”

CHP’li Vahap Seçer döneminde yaşanan işçi kıyımlarına da değinen Kocamaz şöyle devam etti:

“Göreve gelir gelmez sahip olduğun kin ve nefret duygularınla 4 bin 500 civarında gariban köylü çocuğunun tazminatını dahi ödemeden işine son vererek bu kente kinini gösterdin! Sen bu kin ve nefret duygularınla bu kenti yönetemezsin! Sadece reklam ve sadece algı ile bir yere varamazsın!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle