Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “İNSANA DOKUNMAYAN HİÇBİR HİZMETİN BİZİM NAZARIMIZDA KIYMETİ HARBİYESİ YOKTUR”

admin | 31 Mart 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye’sinin Hizmette 4. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz 40 yılda yapılabilecek hizmetleri nasıl 4 yıl içerisinde hayata geçirdiklerini anlatarak, “25. yıla adım atmış bir Belediye Başkanı olarak huzurlarınızdayım” dedi.

 

Mersin Büyükşehir Belediye’sinin Hizmette 4. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Burada yaptığı konuşmada insan odaklı çalışmayı hedef aldıklarını açıklayan Başkan Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin derdi hizmet sevdası memleket olan bir kadro tarafından yönetildiğini kaydetti.

 

Başkan Kocamaz, “ ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetlerde ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı vardır. İnsana dokunmayan hiçbir hizmetin bizim nazarımızda kıymeti harbiyesi yoktur. Biz, hayatımızın hiçbir döneminde bir işi yapmış olmak için ya da desinler diye yapmadık. Kararlarımızı, yönettiğimiz şehrin önceliklerine göre aldık ve uyguladık. Halkımızdan aldığımız yetkiyi, tam bir ibadet şuuru içerisinde adaletle kullandık. 24 yıllık belediye başkanlığımız süresince hep bu ölçüyle hareket ettik” diye belirtti.

 

“BİZİM NAZARIMIZDA BİR TEK MERSİNLİNİN TEBESSÜMÜ HER ŞEYE DEĞER”

 

Konuşmasının devamında Denizyıldızı hikâyesinden anekdotlar aktaran Başkan Kocamaz, “Belediye Başkanları olarak bizler, Cenabı Allah’ın emaneti olan her bir insanımızı birer denizyıldızı gibi görmek durumundayız. Unutmayalım ki, her şey sevgiyle başlar. Seven sevdiğini korur, kollar, geliştirir. Onu mutlu, huzurlu, sağlıklı bir şekilde sonsuza kadar yaşatmak ister. Bizim yönetim anlayışımız bunu gerektirir. Bizim nazarımızda bir tek Mersinlinin, evet sadece bir tek Mersinlinin mutluluğu, 80 yıllık yol, 100 yıllık köprü hayalleri gerçeğe dönüşen köylümüzün duası, engelsiz tiyatro, müzik ve spor kurslarımızla hayata tutunan bir engelli bireyimizin yüzündeki gülümseme, neredeyse bir asırdır su hasreti çeken köy sakinlerinin avuçlarına doldurdukları suyu kana kana içmesi, evinde tencere kaynatamayan bir vatandaşımızın Aşhanemizde çıkan sıcacık bir çorbayı yudumlarken hissettiği güven, Lösemi hastası bir evladımızın ya da bir köy öğretmeninin hayalini gerçeğe dönüştürmek her şeye değer, Diyarbakır’dan çocuklar ‘Biz Mersin’i tanımak istiyoruz’ dediklerinde, onların yanında olmak her şeye değer, evde bakım hizmeti sunduğumuz yaşlı bir vatandaşımızın dualı dudaklarından dökülen bir teşekkür, beslenme odağında huzurla suyunu içen bir köpek ya da Kedi Parkında neşeyle oynayan sevimli bir kedinin yaşama sevincine şahit olmak her şeye değer” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle