Hoşgeldiniz  

KENDİLERİNE KADRO AÇILSIN DİYE 4 BİNDEN FAZLA İŞÇİ HAKSIZ VE HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE İŞTEN ÇIKARTILIRKEN SESSİZCE SEYREDEN HDP’Lİ MECLİS ÜYELERİ, KENDİLERİNDEN “1” İŞÇİ “SİYASET YAPTIĞI GEREKÇESİYLE” ÇIKARTILINCA MECLİS’TE GÜNDEM OLUŞTURDU…

admin | 09 Haziran 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yerelde ittifak yaptıkları HDP’lilere kadro açabilmek için 4 binden fazla milliyetçi/muhafazakar kökenli işçiyi, haksız ve hukuksuz bir şekilde, tazminatlarını bile ödemeden iftiralar atarak, işlerinden etmişti. Kendilerine kadro açıldığı için bu işten çıkarmalara susan HDP’li Meclis üyeleri, kendi cenahından 1 işçinin siyaset yaptığı gerekçesiyle Akdeniz Belediyesi’nden işten çıkartılmasını meclis gündemine taşıdı.

Akdeniz Belediyesi’nin Haziran ayı 2. Meclis oturumunda HDP’li Meclis Üyesi Özgür Çağlar’ın kendilerine yakın 1 işçinin, belediyeden çıkartılmasını mecliste söz alarak, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı eleştirdi.

HDP’li Çağlar, “Bu arkadaşımız M.A’nın neden işten çıkartıldığını merak ediyoruz. Çocukları vardı, başka işi ve geliri yoktu, neden çıkarttınız?” diyerek mecliste gündem açması akıllara bir anda Büyükşehir’de HDP’lilere yer açmak için tarihin en büyük işçi kıyımını yaparak 4 binden fazla işçiyi işinden eden CHP’li Vahap Seçer karşısında sessizce oturmalarını akıllara getirdi.

HDP’LİLERE YER AÇMAK İÇİN İŞÇİ KIYIMI YAPILIRKEN İYİYDİ! SİYASET YAPAN İŞTEN ÇIKARTILINCA, HELE DE ÇIKARTILAN KENDİLERİNDEN OLUNCA, DUYGU SÖMÜRÜSÜ DE NECİ?

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve gelir gelmez önceki dönemde iş başı yapan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçileri, iftiralar atarak, işlerinden etmişti. Tazminatsız ve işten çıkarma gerekçesi nedeniyle işsizlik maaşına bile başvuramayan 4 bini aşkın işçiyi kış ortasında ortada bırakan CHP’li Seçer’e sırf yerelde ittifak yaptıkları gerekçesiyle HDP’lilere kadro açmak için yapılan bu kıyımda HDP’li meclis üyeleri seslerini bile çıkartmamıştı.

CHP’Lİ SEÇER, 4 BİNDEN FAZLA İŞÇİYİ PERİŞAN ETMİŞ… HDP’LİLERİN UMURU BİLE OLMAMIŞTI!

Mahkemeye başvurarak işe dönüş ve tazminat hakkı alan işçilere CHP’li yönetim, işçilerin Yargı kanalıyla hak ettikleri hakları bile vermemiş, işçileri sürüncemede bırakmıştı.

O dönemlerde işçilerin hakları, perişan edilmesini sırf kendilerine kadroda yer açılıyor diye susarak takip eden HDP’li üyelerin, seçim zamanı işyerinde siyaset yaptığı gerekçesiyle işten çıkartıldığı öne sürülen işçi için meclis gündeminde söz alarak, “duygu sömürüsü” yapması da manidar karşılandı.         

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KENDİLERİNE KADRO AÇILSIN DİYE 4 BİNDEN FAZLA İŞÇİ HAKSIZ VE HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE İŞTEN ÇIKARTILIRKEN SESSİZCE SEYREDEN HDP’Lİ MECLİS ÜYELERİ, KENDİLERİNDEN “1” İŞÇİ “SİYASET YAPTIĞI GEREKÇESİYLE” ÇIKARTILINCA MECLİS’TE GÜNDEM OLUŞTURDU… için 2 Yorum

  1. Faysal altınkaymak dedi ki:

    Dikta böyle birşey kaldı 8,5 ay sandıkta bunları unutmaz Mersinli seçmen

  2. Kürşat Atalay dedi ki:

    Kul hakkı nedir nasıl yenir Mersin Büyükşehir şu 4 yılda öğretti çalışanlara Allahından bulacak herkes ama

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle