Hoşgeldiniz  

KANTONCU ALİ BOZAN BUNU DA YAPTI: BEBEK KATİLİNE ÖZGÜRLÜK İSTEDİ!

admin | 15 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti’nin Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşım Mersin gündemine oturdu. Daha önce Güneydoğu Anadolu Bölgesine Kürdistan deme cüretinde bulunan DEM’li Bozan, bebek katili terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması çağrısında bulunarak TBMM’de ettiği yemini bir kez daha çiğnedi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi çalışmaları yürüten terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılmasını istiyor. DEM Parti Mersin Milletvekili Avukat Ali Bozan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinin bu hareketini desteklediğini açıkladı.

Bozan yaptığı paylaşımda, “Tecridi kıracağız. #tecridesonöcalanaözgürlük” ifadelerini kullandı. Bozan’ın bu paylaşımı Mersinliler tarafından büyük tepki gördü.

AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ DEM’E KAZANDIRMAK İÇİN ÇABALIYOR!

Daha önce de Güneydoğu bölgesine sözde Kürdistan diyerek niyetini ortaya koyan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, partisine Akdeniz Belediyesi’ni kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

HDP’li Fazıl Türk döneminde terör örgütüne ve Kandil’e belediye kaynaklarını aktardığı, hain teröristlere sahip çıktığı gerekçesiyle kayyum atanan Akdeniz Belediyesi’ni bebek katili terörist başının desteklediği DEM Parti’ye kazandırmak için çabalayan Bozan’a Akdenizliler de tepki göstermeye başladı.

AKDENİZLİLER TEPKİLİ…

Bozan’ın bu paylaşımı gören vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde bu zihniyetteki bir partinin hiçbir yerde seçimi kazanmaması gerektiğini söyledi. Bir vatandaş, “Bebek katili bir terör örgütünün elebaşının serbest bırakılmasını talep eden bir partinin milletvekilinin böyle söylemlerde bulunması asla kabul edilemez bir durum. Bu partiyle ittifak kuran CHP hangi akla hizmet ile ittifak kurmayı kabul ediyor. Demek ki onlarda terörist yandaşları oluyor. Ne Mersin’de ne de Akdeniz’de asla CHP ve DEM Parti’ye oy vermeyeceğiz” dedi.

Bir başka vatandaş ise, “Bebek katillerinin ve askerlerimizi şehit eden hainlerin elebaşının serbest bırakılmasını istemek vatan hainliğidir. Böyle bir şey asla olmamalı ve Öcalan’ın serbest bırakılmasını isteyen PKK sempatizanlarının cezalandırılması gerekiyor” diyerek tepki gösterdi.  

İŞTE DEM MİLLETVEKİLİ BOZAN’IN SON SKANDAL PAYLAŞIMI:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KANTONCU ALİ BOZAN BUNU DA YAPTI: BEBEK KATİLİNE ÖZGÜRLÜK İSTEDİ! için 1 yorum

  1. Yörük Ali dedi ki:

    Chp nin mersindeki seçim ortakları

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle