Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ’DE 7 İLÇE KONGRESİ DAHA TAMAMLANDI

admin | 28 Kasım 2022 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Genel Kurul kararı alan İYİ Parti’de kongre süreci devam ederken, bu hafta sonu 7 ilçenin daha kongresinin tamamlandığı bildirildi.

İYİ Parti Mersin’de ilçe kongrelerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Mezitli, Erdemli ve Gülnar ilçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti’de bu hafta sonu 7 ilçenin kongresinin daha tamamlandığı bildirildi.

Cuma günü Çamlıyayla’nın kongresi yapılırken, genel kurulda tek aday olan mevcut ilçe başkanı Kudret Özdemir, delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Aydıncık’ta İrfan Şahin tek listeyle girdiği seçimde ilçe başkanı seçildi.

Bozyazı’da Ali Duru ve Savaş Özaydın delegelerin karşısına ilçe başkanı olabilmek için çıktı. Mevcut ilçe başkanı Sezai Hasdeniz’in aday olmadığı kongrede Ali Duru, 15 oy farkla ilçe başkanlığını kazandı.

CUMARTESİ DE 3 İLÇENİN GENEL KURULU TAMAMLANDI

Cumartesi günü ise Mut ve Silifke’de tek adayla kongre tamamlanırken, Yenişehir’de 2 aday delegelerden başkanlık vizesi almak için çaba sarf etti.

Mut’ta Zeynep Gül Köse ve Silifke’de Medine Gürbüz İslim delegelerin oyuyla ilçe başkanlığı vizesi aldı.

Yenişehir’de de 2 aday ilçe başkanı olabilmek için mücadele etti. Mevcut ilçe başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya ve Ayşe Bozkurt Akıncı’nın yarıştığı kongrede mevcut başkan Turgutkaya 239 oy alırken, Akıncı’nın oyu ise 157’de kaldı. Turgut Kahraman Turgutkaya bu sonuçla bir dönem daha ilçe başkanlığını aldı.

3 ADAYIN YARIŞTIĞI AKDENİZ’DE BİLGEHAN BAŞAR İPİ GÖĞÜSLEDİ

Pazar günü ise Akdeniz ilçesinde kongre heyecanı vardı. Tam 3 adayın yarıştığı kongrede Bilgehan Başar 178, Hikmet Yeşil 169, Ünal Şahin 36 oy aldı. Mevcut ilçe başkanı Ayhan Akşahin’in aday olmadığı kongrede ilçe başkanlığı vizesini sonuçların ardından Bilgehan Başar aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle